[吹水] 各位師兄點睇果D大客

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

即係一玩玩足幾個鐘,甚至包足全日果種客
或者呢到有D師兄有咁做,無錯你俾得起錢,你鍾意點玩你既事,但其他師兄真係多謝你

深有體會 約左女女係到等 點知條女加左鐘
只有白等了一場 個媽咪同我講有d客會成日一包就幾個鐘咁玩
心唸條女又唔係咩美女 都肯捨得晒咁多錢走去玩幾粒鐘
比著我咁有錢 我連呢d女都唔會睇得上眼
個人嚟講覺得無謂,包一日成幾千銀用嚟溝女都得啦…
有錢就係任性
囡囡遇上大客,可能每個鐘仲收少左
我只係花幾個字時間,之後你想玩足三日三夜你既事
OGC 發表於 2017-2-19 17:46

要囡囡收少咗嘅唔係咩大客
只係沉船客啦

我去開果間足浴有個大客
次次要哂全場所有技師幫佢dub
事頭婆知佢要上嚟就call哂d駐場技師番工
見過手腳各ㄧ再加ㄧ位鍊膊頭共五個技師ㄧ齊服務佢
妙在佢唔介意一兩位技師行開行埋服務其他客人
佢又唔入房只係坐大廳
志在有班囡邊幫佢鍊骨邊吹水冧下佢嗲下佢
聽聞佢上親去就由傍晚hea到十ㄧ二點
帶埋成班技師去消埋夜至走
鐘錢外再加每位ㄧ張金牛打賞
geraldmosse 發表於 2017-2-19 19:09
要囡囡收少咗嘅唔係咩大客
只係沉船客啦

有錢無地方洗係佢既事,但求唔好獨食
客人肯俾錢囡肯做有乜問題?
OGC 發表於 2017-2-19 17:13
或者呢到有D師兄有咁做,無錯你俾得起錢,你鍾意點玩你既事,但其他師兄真係多謝你

各有各玩!
OGC 發表於 2017-2-19 17:13

你講既已經係小意思,真實係離港玩兩三日
OGC 發表於 2017-2-19 17:46

人哋未計吃喝玩加禮物,都每日袋1皮喎
對於囡囡黎講
全日生意額已有保證
唔使等運到
點都好過等散客上鐘吖

對於其他師兄
叢林法則
老虎捉到隻鹿
都係佢食剩至輪到隻狼隻狐狸食啦
香港真係有很多隠形富豪,呀爺留底幾個街鋪收租,每月幾十萬點玩都得
囡囡搵大錢之前使唔使問過CHING你先呢?

有幾條女同我講過曾經遇過一d豪客,事完之後放低幾千蚊走,最勁一個放低成皮嘢走添!
比人包起唔洗等運到
做少d客收既錢又一樣
做一個客又係收幾千,做十個客又係收幾千
對囡囡來講仲舒服左 何樂而不為

我去玩通常準備幾個目標,目標1比人包左我咪搵目標2
又或者我有錢時我都可以包來慢慢玩架
總之各有各玩 冇咩所謂
最好就個個都10分鍾搞掂,咁就一定食到女女啦
怪就怪自己冇$啦!
我有錢我到包

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 00:40