[玩伴導遊推介] 越南 搵人帶路 韓式ktv介紹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次旅程 發現越南是很難玩的, 沒有人帶著 會很貴 及 不知道在哪裏可以找到女孩子。
本來旅程的頭幾天 已聯絡了一個師兄 帶我在越南 尋歡 最後 他放了我飛機 , 但冇計啦 佢有私家飯盒食 我注定要食屎啦。
但好好彩 因為我多嘢講 畀我認識到幾個在這裏住了十年的 中國人 他教我 及帶我到各地點找囡囡。 又便宜又高質素, 但我勸大家如果沒有人帶 就不要來越南玩了 去泰國會方便一些, 也較為便宜。
如果有需要他們都是願意帶人去玩的,但當然要收費啦

韓式ktv 店名stocking

韓式便宜一些 我朋友單兵去 他說一百蚊美金 包啤酒 最後我去找他,最後收了220萬越幣, 之後囡囡叫我畀小費媽咪 我問要幾多 女女幫我 拿了20萬給媽咪, 之後又叫我給 一個 男服務員那個男服務員給了 十萬, 短聚就100 蚊美金 過夜就二百蚊美金, 唔計女女嘅費用 韓式的話大約兩人每人就四百幾港元 但係如果係去 700或 1127就要 八百幾港元。 七點鐘到場 七點半第一台選女 總數看了三次 每次十多人 滿滿的入到你房間 房間是細房 入房間好少好少 可以看相片 囡囡俾700 1127囡囡年青, 但如果喜歡大波的就去700及1127 因為哪兩間一般 女女是有貨的
Stocking其中一間 的地址如下, 門口有牌寫著78
除了1127,可以介紹下韓式ktv女ok嗎?店在那嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

我覺得這是因為功課做得不夠多

其實網路上資訊還是很多的

只是沒泰國公開而已

回復 fungoth #2 的帖子

韓式便宜一些 我朋友單兵去 他說一百蚊美金 包啤酒 最後我去找他,最後收了220萬越幣, 之後囡囡叫我畀小費媽咪 我問要幾多 女女幫我 拿了20萬給媽咪, 之後又叫我給 一個 男服務員那個男服務員給了 十萬, 短聚就100 蚊美金 過夜就二百蚊美金, 唔計女女嘅費用 韓式的話大約兩人每人就四百幾港元 但係如果係去 700或 1127就要 八百幾港元

回復 法蘭西多士 #3 的帖子

網絡上的資訊是有的 我也做了很久的功課 但跟著前人的路 因為不懂越南話 及不是本地人 會玩得 更貴 或不能得到更好的 女女

師兄你好,本人也有計畫帶一些兄弟去越南玩
但如師兄所說的,得確如果沒熟人帶路前往會比較困難

回復 Venz0828 #6 的帖子

有需要可幫你揾人帶路~佢會点收你我不知道

回復 ansonwkf #1 的帖子

谢谢分享

how about catwalk ? did you go there ?

回復 ansonwkf #1 的帖子

內容豐富,多謝報告。

回復 chung0603 #9 的帖子

冇去呀,之前D報告都話不太好ㄡ貴'

stocking已經漲到LT 200USD了 ???

太誇張

多謝分享

Many girls at Stocking do not even go for LT even if you pay US$200 these days. Yeh, it is not easy (and cheap) to play in Vietnam.

THX FOR SHARING....呢個價錢都OK

stocking2去過,普通而已,房間經常有股怪味

單兵闖越南 感覺好多時候都系無野玩
因為始終一個人在外地 咩都系小心D 好甘噶心態。。。
但其實 我覺得做好功課 可以玩噶地方都唔小。。

多謝分享

回復 quewenrui #17 的帖子

請詳述之~單兵有什麼可以玩 前人其他報告都冇乜說到

多謝師兄分享! 如果有媽咪電話會不會好些 ?