[曼谷] 開始覺得曼谷越黎越唔底玩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

已家玩ST 計埋bar fine LD 短鐘錢要4000B, 差唔多9舊港紙
係香港可以玩酒店女

D女又唔算特別靚﹐只有態度係好過班北姑

蛇美 still 2500 ST. Buy a Redbull only 60. So, only 2560THB. HK$ 560.
我基本上也不去 Gogobar 了,到泰國只會會曼谷停個一天, 然後
就直奔 Pattaya 。
小LB仍然是最平!
Yes, it's true the costs go up
But the quality and service level of the girls go down in Thailand
芭提雅平啲咩? 好似BF仲貴啲
但以食來講, 就曼谷正好多噃
咁又唔單止泰國 全世界都越來越貴啦
回復 bagadlllmcfh #1 的帖子

Pattaya soi6 食快餐 $1000+$300(房間)
我都係比較鐘意曼谷,其實真係越來越貴,就算普通按過摩出下火,有d女都夠膽死收開個價1500฿,咁梗係彩佢都有味啦,但似終去果邊玩嘅心情同埋服務都相對較好d,都仲可以接受嘅。
遲下可能要玩到去緬甸, LAOS等國家
回復 bagadlllmcfh #1 的帖子

要平 1000~2000銖 的芭曼都仲有,是睇ching們肯唔肯行多幾步去搵,
質素同服務方面就要睇你個人口味同雞運啦~
旅遊旺區的當然貴,記住想要集齊 平靚正溝通到仲要方便搵到的於一身,唔是咁易的,
其實留港消費可能仲開心

Agogo我就覺得越嚟越唔抵玩 呢樣係真 搞得一次 就要3500-4000 所以已經冇咩點去 蛇美價錢仲可以 你話1000-2000我見過係有的 不過質素就..我真係搞唔落 所以如果真係要平 就浴室 或者色情按摩 鍾意嘅就問下條女可唔可以包日 咁樣我覺得仲好 蛇美LT 唔到12點後 無人肯做  6點7點就話要走 基本上都唔會陪到你到晏晝 多多藉口 當你12點半LT 去7-11買野 返酒店沖涼 搞第一次 都點幾兩點啦 當你回氣快 再搞多次啦 都三點幾四點 六點幾 你又要叫條女起身 一係就搞多次 一係就放佢走 唔係的話就女叫醒你話走 之後俾錢 已經凌晨咁夜先訓 瞓得兩三個鐘又要起身 辛苦到呢 俾我就咪搞啦...只係個人意見

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:04