[新聞時事] 網上 CAP圖 3

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

FB_IMG_1487830122966.jpg FB_IMG_1487829920195.jpg FB_IMG_1487829894790.jpg FB_IMG_1487829876445.jpg FB_IMG_1487827974297.jpg FB_IMG_1487827538671.jpg FB_IMG_1487810390519.jpg FB_IMG_1487808055035.jpg
條西環契仔和弱鳩智森舉個例on9個人,只有4台D太監狗當佢神咁拜
回覆 讚好 不讚 使用道具

其實大家又何必再浪費氣力同班唔講道理既藍絲理論呢?佢地稍微有sense的話就唔會咁顯淺道理都唔明,亦豈會係大家三言兩語可以教得明?

我終於明白當年高志森嗰啲富貴逼人電影系列啲gags點解咁好笑!

原來佢條X樣就算唔講笑果陣,已經係咁荒誕咁可笑!

iamboyboy 發表於 2017-2-23 15:24
我終於明白當年高志森嗰啲富貴逼人電影系列啲gags點解咁好笑!

其實將個案件角色調轉,7個市民抬一個警察去暗角炳,又驗到有傷,個法官起碼判5年以上,另外水公民黨成員都判咗5個月監,都已經好嚴重,一般水侮辱人,最多判守行為或社會服務令,班on9 4台太監和男屍仲話無公義,法治已死

amuro 發表於 2017-2-23 14:43
其實大家又何必再浪費氣力同班唔講道理既藍絲理論呢?佢地稍微有sense的話就唔會咁顯淺道理都唔明,亦豈會係大家三言兩語可以教得明?

真心戥佢地啲仔女可憐,
俾佢地教到唔知咩嘢係是, 咩嘢係非  !  

amuro 發表於 2017-2-23 14:43

我都覺得係,有本事咪叫689特赦佢地囉。

大眼睛 發表於 2017-2-23 18:28
真心戥佢地啲仔女可憐,
俾佢地教到唔知咩嘢係是, 咩嘢係非  !

佢地嚴重弱智無分柝能力,佢D仔女會正常得去邊

kinsoncc 發表於 2017-2-23 18:35

689可能自身難保,落台後如果再查UGL果單嘢,坐監除時多過老曾,到時又揾邊個特赦佢

carhin 發表於 2017-2-23 14:31
條西環契仔和弱鳩智森舉個例on9個人,只有4台D太監狗當佢神咁拜

on9人只會被更on9的人崇拜。

iamboyboy 發表於 2017-2-23 15:24

呢10幾年都冇電影拍
靠政府的資助搞下舞台劇
所以當然要為政府發下聲,做隻低智狗

kinsoncc 發表於 2017-2-23 18:35

689唔知會唔特赦貪曾,為自己未來舖路

回復 F1D1S1 #10 的帖子

Ching冇得評分 !

回復 F1D1S1 #1 的帖子

愈睇愈興.

班警察都低能...講咩無罪

應該係改判刑先岩

根本打人已經犯法

最多給予""因處理班違法佔中人士""壓力過大而打人  從此點去減刑

F1D1S1 發表於 2017-2-23 23:19
呢10幾年都冇電影拍
靠政府的資助搞下舞台劇
所以當然要為政府發下聲,做隻低智狗

比起王晶同黃百鳴,佢cast仲要低幾班,佢哋返大陸拍垃圾片,下下呃億億聲,大茶飯,呢條低能森,等於呃公援。

F1D1S1 發表於 2017-2-23 23:20
689唔知會唔特赦貪曾,為自己未來舖路

捧到奶媽坐自己個位才是逃避法律制裁的最好方法