SENSUAL Massage 新到 20歲童顏巨乳Apple,多水嫩口,一定要屌一炮

名稱: SENSUAL massaga
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43136-尖沙咀-水療SPA-SENSUALmassaga.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

搵囡止鳩痕症,天賜豔福,上咗SENSUAL Massage,新女童顏巨乳Apple,目測20歲,
真人靚過范冰冰,身材正到流口水,豐滿巨乳,對腳修長好SLIM,全身走肥,勁可愛女友FEEL,非常抵食,
童顏巨乳好鬼誘惑,入到房大家手拖手,Apple熱情招呼,真係令人想入非非*
攬攬錫錫埋床就搞能到大家激情澎湃,沖涼時睇到Apple青春玉體,魔鬼身材,
碌野立刻扯起行禮,沖洗得好乾淨,真係超級享受。
返到床上,Apple主動provide我日式按摩,開骨有功架,囡囡學過師,基本上全身各位置都有照顧到,
夠手力有技術,穴位又準,剛柔合用,好落力按,推埋油後感受到一身嘅輕鬆,
按到咁上下,淫體按摩,雪白大波勁壓迫感,做足前戲,好鬼激情,
全身漫遊,有觸電Feel,好鬼正,奶蛋蛋,含住碌鳩橫瀨直啜好落力吹到雪雪聲,
眼神交流,加深喉,正到不得了,定力差D都要走火,爽到我硬到不能再硬,
真係唔得啦,我要上套開波啦,妹妹窄窄,真係超好好拮,我用埋果D常用招式,佢盡情配合,
屌到佢欲死欲仙淫聲大叫,西水源源不斷湧緊出來,男女都爽到無倫,最後一程推車,
我揸住對白滑巨乳狂推到尾,爆咗。真係爽死!
多謝分享
回復 collection #1 的帖子

非常感謝

正到無朋友

多謝師兄分享

好靚呀!
多謝師兄分享

謝師兄靚相報告
好正好正

吸引到爆

noted & thanks

多謝師兄分享
青春靚女
呢個幾靚女~!!
good report with gd ball shape photos

睇落好正
真係好正, 要試試
呢間 Spa 唔得,去完一肚氣。差些出唔到門口,嬲 x 100 ...
權限問題,出唔到report 講詳情。

謝師兄分享

非常感謝靚女分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:35