切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

18miss.com 成人用品專賣店
熱門搜尋: 請稍候...... 進階模式

[食家報告] 再次東京新手遊記 1 (純情JK妹)   [複製鏈接]

魄力
408 點
魅力
72 點
潛力
5 點
黃金
40 兩
58952 元
發表於 2017-2-25 |顯示全部樓層 |舉報
妹子看起來好正,期待師兄報告了
想要魅力? 請睇 呢道 仲有 果道

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
shingto911 發表於 2017-2-24 16:25
留位再寫

1. 純情JK妹(非風俗)

老實講,玩非風俗JK真係又ON居又倒錢既玩法,大拿拿比成千幾2千港紙到最後可能都只係摸下錫下(唔係鍚咀仔,鍚耳仔咋!! )
比著你喺香港,大陸或泰國韓國等,
我唔夠膽講服務一定好好,但呢個價位起碼出到1至2Q到,泰國甚至乎可能比你過埋夜添 (雖然我未去過 )
睇到呢到,如果你都有我呢種諗法,我勸你最好回頭是岸,唔好再睇落去,避開這個萬劫不復之地方為上策

「挑~!!咁ON居你又成日去!?」
係,我認,我犯賤,明知山有虎偏向虎山行,我就係踏入左呢個萬劫不復之地出唔返黎嗰個,
老實講,真係無計,細細個開始睇動漫,一早已經比架仔洗晒腦覺得JK服係最好J而又最真實既制服
睇晒全世界,著住件JK服最靚又最似學生妹既真係得日本呢個地方,去過秋葉原既朋友應該都試過
比一個18歲左右既學生妹用懇求你既眼神派傳單逗你去cafe或按摩,我相信大部份既男人都會想幫下個妹妹,除非老虎喺身邊啦
d架妹真係當件校服係一種fashion,就算唔係返學都特登著去行街睇戲去引你,你話唔中毒都幾難

以上呢段說話,我喺出發前都有同個fd講過,就算比左錢都唔一定有得玩,
我個fd聽完覺得冇問題所以我先決定同佢一齊去玩下,順便當去旅行
就係咁,我地落機後第二日夜晚就去左秋葉原一間頗為偏僻既舖玩陪訓,好彩之前有做過research
所以都唔算搵左好耐就搵到,至於點解我搵呢間舖?因為呢間舖女比較多,而且9成既女仔我都覺得好靚,全部都岩我心水
就算只有其中1至2個肯接外國人,中伏既機會都會細好多,所以就膽粗粗上左去

一入到去,已經見到門口好多對鞋,好多日本仔都玩緊,老細見到我地知我地係外國人冇拒絕我地
仲好詳盡咁解釋流程玩法,價錢及時間等,呢點真係抵讚
不過一如所料,得返兩個女仔,我朋友就簡左一入黎見到喺門口送客人出門口既妹妹,我見都幾好,幾靚,高高廋廋既年輕學生妹
至於我就簡左相片中既女孩,感覺較純情,乖乖女感覺
簡完女後,就比錢,我同朋友都簡左vip 60分鍾course,盛惠10000yen

呢個vip course主要係比間大少少既vip房你,可以睇下電視,玩will,唱k 同埋玩下腕枕咁
值唔值就見人見智,就算唔係vip都係平少少比你,加上~出得黎玩唔好就住黎玩~係我既宗旨,而家有機會一定要扮下VIP
入房等左一陣,女主角進場,完全係我杯茶 好可愛啊!!
點講好呢,樣貌有少少baby fat,但感覺唔差,係完全好幼既靚妹感覺,
個子唔算高大約165cm左右,條腿唔肥唔廋岩岩好,著住對藍色學生襪覺得幾修長,
加上佢入黎怕怕羞羞咁用微笑同你招呼,淨係呢一下都值回票價啦

簡單介紹一下之後,佢知我唔係好識日文,加上佢又唔識講英文(英文真係奇差...... )
所以我地都係身體語言撘救,再加google幫下手,總算都叫溝通到
之後就開始跟course玩

一開始佢就叫我上床訓先,叫我伸隻手放喺佢枕頭下面,大家面向天咁訓,傾下計咁
維持左10分鐘左右,發覺唔多對路
一黎我比佢壓住隻手變左癈左一邊武功,想借意抽水都好難
二黎我比佢長期壓住隻手真係好累,又玩唔到磨拎fing,完全一d都唔享受
咁樣訓我不如買隻史力加陪我訓

之後我就諗計,問佢可唔可以打側訓,起碼我可以借故抽下水磨下
但佢話唔得,因為要跟足公司規矩咁既玩法,咁我就問佢有d咩可以玩
佢就問我玩唔玩will或唱k,我聽到呢到真係輸左比佢,個女仔純情得黎個腦又轉得幾快
我心諗冇理由有件咁正又岩我胃口既妹妹比錢淨係陪佢打機掛
咁好啦,我直接問佢有冇咩option可以玩,佢就拎左本menu比我睇,價錢及玩法同一般jk店既差唔多
我見樣樣都計錢,所以直接order放題,可以玩晒佢menu上既野,仲可以無限咁換不同既制服tim,盛惠15000yen,順便加多1個鐘7000yen,
但由於換制服唔包水着及體育裝,所以我索性加多3000yen試埋個水着,連埋最初個vip course 10000yen,total用左35000yen
咁好啦,囡囡見我突然間一口氣加左咁多野,佢都有d呆左,亦都由最初怕怕羞羞咩都唔比變到熱情招待
雖然好似有d貴,但我覺得係值既
點解?你睇埋落去就知架啦

加左order第一時間緊係試下叫佢著泳衣,佢換完我睇到第一下嘩左一聲,我咁大個仔第一次見到女仔喺泳衣裡面著左胸圍
個感覺真係非常怪,老實講我嗰下真係想笑出聲,但我緊係冇咁做到啦,因為我都算係一個好有禮貌既人 (自high下先 )
除左胸圍令我想嘩之外,另一個原因係原來佢對奶真係好大,係真係好大!!
目測我諗都有34e左右,估唔到人仔細細又唔係肥妹對奶都可以咁大,真係令我好驚喜

咁之後我地就即刻上床玩側訓,當我伸手借故摸佢手臂問佢凍唔凍順便hi下佢波邊,佢一d反抗都冇
反而越睡越挨埋黎,呢個時候我細佬終於頂到佢,佢應該都feel到,但佢唔避開反而越頂越埋,我即時諗起大C兄講既亮燈signal
我就配合佢既攻勢,一於試下磨拎FING
老實講,佢除左面部有少少FAT及胸部較大外,下半身的確係走肥,所以我唔係磨得好有feel
但之後我嚐試再次摸佢波邊,由於我地一直係蓋住張(被),而我隻手被佢壓住喺張(被)既外面,所以我唔係摸得好多
呢個時候佢話怕我隻手凍親,所以捉左我隻右手入張被裡面,咁我就好順其自然一放就放左喺佢2個北半球既上方,順便借故揸幾下,佢冇抗拒
嗰刻真係high爆,本身泳衣嗰種質地已經好好摸,佢對奶又大又好揸,我下面又頂到佢行一行,
加上左手又借故摸佢大脾順便試探下佢妹妹,感覺真係爽到唔知點講
磨到咁上下,真係有d頂唔順,磨到好熱,問佢可唔可以除衫,估唔到囡囡又話ok
除衫後個感覺更正,磨左我諗都有成個鐘,不過下半身始終著住條厚牛仔褲,點磨個感覺都係爆唔到,所以到最後我放棄左
之後我就問佢仲有冇其他野玩,原來仲有膝枕、逆向膝枕、公主抱、逆向按摩等等......
頭幾樣我都有玩,但真係得啖笑,感覺都係一般般,不過係幾好玩既,玩到有講有笑
對我黎講,逆向按摩先至係主菜,因為我一向按摩都有一手,囡囡多數都好享受,不過攞正牌抽水先係我既原因
最初都係按下膊頭背脊,但下半身當然係騎上去按,順便可以磨下
按到咁上下就由腳板,小腿一路移向大腿慢慢向上按,最終目標係絕對領域及神秘花園
可能我真係按得幾好,囡囡一路按都由我,慢慢享受按摩,當我去到領域及神秘花園前,我用比較溫柔既力度慢慢進入核心
估唔到囡囡打開城門比我可以直入皇城,於是乎我就一路喺皇城門外進出,但囡囡著住泳衣又底褲,始終我都覺得我係摸緊件衫而唔係摸緊佢
所以我就嚐試伸隻手指挑開佢泳衣,喺泳衣與底褲之間遊走,囡囡未見有任何反應,但我想一得二想直接到達皇城,呢刻囡囡終於伸手話唔比
我都好尊重佢,立即停手,知道佢既底線,乖乖按摩返佢背脊及大腿算,囡囡亦都冇再阻止及氣氛變返溫和
到最後我見重有時間叫佢試埋護士裝及旗袍,可惜護士裝冇絲襪、件旗袍質地又麻麻地鞋手,所以到最後大家影返張相留念傾下計咁就完滿結束

感想:囡囡的確係幼幼,佢自稱18歲,我都相信既,可愛純情巨乳幼幼完全係我杯茶,而且係乖乖正經女,所以我今次的確係大滿足!!
35000yen係就係貴少少,飛機都冇得打,不過咁岩簡中個女神,加上個種逐步試探既刺激感,真係好high,所以貴唔貴真係見人見智,反正我覺得係收貨啦

下回預告:秒即舐風俗,又係另一種玩法,下回再分解

如果你睇到呢度,咁多字你都睇得晒,恭喜你,你可能已經入左萬劫不復之地

以下係個女仔既感想!!
今日は4名の方
ありがとうございました(((o(*゚▽゚*)o)))♡
はじめてコスプレさせてもらって歯科衛生士さんとチャイナ服とスクール水着しました...!スク水はずかしかった...!!
已有 3 人評分魄力 魅力 收起 理由
Avatar luisenrique + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar auraheart + 5 + 500 + 5 內容豐富,大開眼界!
Avatar Wonderkhan + 1 內容豐富,大開眼界!

總評分: 魄力 + 5  錢 + 500  魅力 + 7   查看全部評分

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
今晚太眼訓了,由12點打到5點
各位既留言我都有睇過,但恕小弟太累明天再覆大家了,訓先
已有 2 人評分 魅力 黃金 收起 理由
Avatar tarochan + 200 + 4 + 2 內容豐富,大開眼界!
Avatar cyberkencyber + 105 + 1 辛苦哂!

總評分: 錢 + 305  魅力 + 5  黃金 + 2   查看全部評分

魄力
1352 點
魅力
1010 點
潛力
0 點
黃金
283 兩
1752407 元
非風俗玩法,果種溫馨感覺真係keep到好耐
已有 1 人評分魅力 收起 理由
Avatar shingto911 + 1 這就是我的心聲,到而家都好回味

總評分: 魅力 + 1   查看全部評分

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
13304 點
魅力
3015 點
潛力
0 點
黃金
193 兩
2874472 元
shingto911 發表於 2017-2-25 05:41
1. 純情JK妹(非風俗)

老實講,玩非風俗JK真係又ON居又倒錢既玩法,大拿拿比成千幾2千港紙到最後可能都只 ...

不計算開始時浪費的時間,
正常玩法:60分vip 房 10000 + option 放題 15000 + 水著 3000yen = 28000yen
大概只比市價貴 六千至八千yen. (當然,你個 VIP 房真係好豪華就另計,皆因我下篇文既新主場直頭似個垃圾崗)
當然,可以商榷既地方,就係「唔買 OPTION 放題」係咪幾乎都可以玩番咁多嘢 or 你個 friend 係咪齋俾一萬都玩咗好多嘢?
「點樣才可以更抵玩?」就係日後的課題。
磨得唔夠FEEL,1. 個人體質問題,無計 (因為厚牛仔褲係必須,我哋唔可以影響到人-in case 真係會爆)  或第二個原因:
2. 條女打咗底 - 呢個情況,一定要玩「狂插體位戰」先會有FEEL,但要視乎囡囡會唔會開放到同你玩模擬AV 戰(我上篇文章條女就可以)
我自己來說,我一入房就已經會除定衫,因為我成日玩到一身大汗,只可以 T 裇上陣。
JK場大致上都係咁玩(當然、日文好啲:識氹吓女搞吓笑就一定會著數啲 ),但間間的模式和收費都唔一樣,有啲唔駛特別加錢都可以玩激少少,我啲REPORT 有哂案例,可供參考。  
謝謝詳細報告,下PART 秒即舐風俗,我都未聽過,期待介紹。

補充內容 (2017-2-25 08:25):
我每次做功課,都會見到有新 JK場開業,其實個需求真係十分之巨大,好多日本男人都好鍾意玩。所以我覺得玩 JK,唔止唔戇居,直頭係IN 添啦!
中港澳日 - 極上玩樂主義!

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
13304 點
魅力
3015 點
潛力
0 點
黃金
193 兩
2874472 元

想再補充少少,學好日文,唔只係為了搞多啲嘢而已。
同日本妹以日語交流,其實係世上至享受的事。
很多日本妹擅於與客人打成一片,箇中的亦友亦情 FEEL,真係非常奇妙。
雖然我日語水平不高,但如今,我在JK店,很多時都係接近100% 聽得明和溝通到。我刻意用嚟磨練自己日語的方法,亦已分享過。
如果真心鍾意日本妹,係一定會「逼」到自己識日文為止。即使個方法係又花錢、又極端、又痛苦;但練成之後,你一定不會後悔!

魄力
208 點
魅力
106 點
潛力
35 點
黃金
0 兩
3531 元
期待報告

魄力
1661 點
魅力
44 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
29487 元
NICE 廟細燈籠大 REPORT
已有 1 人評分魅力 收起 理由

總評分: 魅力 + 1   查看全部評分

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
ryuuuuyr 發表於 2017-2-24 19:11
等報告 但起日本搵韓妹 好似幾吸引

其實我地最初諗住搵架妹,不過架妹一係唔接一係好貴所以最後試左韓妹,反正未試過,所以照上馬,點知韓妹有另類玩法

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
forthehoney 發表於 2017-2-24 20:34
好期待師兄的遊記!先贊一個!

多謝支持

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
cyberkencyber 發表於 2017-2-24 21:04
>>>>但識日文的確係一個優勢,可以玩多好多野。
>>>>玩既COURSE係貴過佢都好,得出黎既服務都係識日文多 ...

絕對認同,大C兄,今次真係深深體驗到

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
pclakerho 發表於 2017-2-24 22:28
期待師兄再一次精彩報告!

師兄既報告都好精彩,我今次都睇左你個報告打算叫輝記,但囡囡冇出勤所以冇去到

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
tarochan 發表於 2017-2-24 22:49
期待師兄詳細報告。

多謝支持唐哥,最近返香港玩左d乜?

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
cyberkencyber 發表於 2017-2-25 08:12
不計算開始時浪費的時間,
正常玩法:60分vip 房 10000 + option 放題 15000 + 水著 3000yen = 28000yen
...

其實我都想試下師兄既體位戰,但條女比我既感覺太正氣所以我都唔敢太放縱,至於我個fd佢覺得有d無聊加上又唔想加錢玩option,所以真係純粹傾計玩will就算,冇乜野玩到,但佢由於識日文喺之後風俗佢就玩左好多野,超乎我想像,另外on居講法只係想比d一心想開大既朋友睇,等佢地可以唔駛浪費時間,但對於我黎講其實一d都唔on居,反而感覺最新鮮,因為全世界得日本先有得玩,玩完真係抽離唔到

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
cyberkencyber 發表於 2017-2-25 09:48
想再補充少少,學好日文,唔只係為了搞多啲嘢而已。
同日本妹以日語交流,其實係世上至享受的事。
很多日本 ...

絕對正確,真心認同

魄力
13304 點
魅力
3015 點
潛力
0 點
黃金
193 兩
2874472 元
shingto911 發表於 2017-2-25 13:24
其實我都想試下師兄既體位戰,但條女比我既感覺太正氣所以我都唔敢太放縱,至於我個fd佢覺得有d無聊加上 ...

除了FEEL 正氣外,仲可以留意:通常開始磨的時候,二人都是打側身的。首先,要留意囡囡有冇跟住你一齊磨。當你加大力道,佢又有冇一起加大力道。之後又有冇演變成激烈互磨。如果全部都有,而且囡囡使出的力度和壓逼感係罕有咁大,就可以試擒,試插。過程中要留意囡囡有冇不快反應,如果冇,就加速!加速咗都冇問題,就可以分開佢大脾。如囡囡都由你,就可以變換體位了。當中以 V 形互磨最到肉,細佬同細妹係頂到行,囡囡仲會以極詭異、曖昧眼神睥住你,真係想唔爆都難。仲有,插冇打底校服妹,係會正過插一件頭有打底泳衣。所以要唔要水著,要臨場再判斷。
獨立房,有靚女陪玩WILL ,平平哋都可以接受啊。呢個甚至會係一個不錯的練日語環境,CHING可以考慮。
(徵用囡囡做臨時補習老師,順便睇吓有冇得抽吓水)

魄力
92 點
魅力
5 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
9013 元
Thanks, 留名睇故事

魄力
439 點
魅力
13 點
潛力
167 點
黃金
16 兩
24287 元
cyberkencyber 發表於 2017-2-25 14:04
除了FEEL 正氣外,仲可以留意:通常開始磨的時候,二人都是打側身的。首先,要留意囡囡有冇跟住你一齊磨 ...

V型互磨,又學到野,等我下個月再去試下先

魄力
880 點
魅力
64 點
潛力
9 點
黃金
30 兩
60463 元
女女好可愛

魄力
1525 點
魅力
159 點
潛力
0 點
黃金
6 兩
25861 元
去日本玩,風俗和非風俗店都係要一定試
私は少しだけ日本語と英語話せます

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-8-22 01:45