[精兵召集] 3月頭 各大酒吧和浴室同行 唔去垃圾巴提亞!!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

巴提亞去左十次左右共20至30日...真係無件女得 非常垃圾
小弟基本上個個月獨行都去泰國玩幾日 某日係SN獨自飲酒睇女期間識左個當地人泰佬,仲介紹全場女同經理俾我識叫我一齊飲(聽經理講佢一個係間場消費40萬B消費左幾年)
有機會出現當地vip帶路(佢生意都幾忙,要睇佢有無時間)
晚飯 酒錢AA 女錢自己俾 太計較或怕俾人搵苯唔好搞 只為開心
有無師兄一齊? the pixx ,the VILxx ,zaxx ,shx,KUXX 酒吧 有陪飲的 唔去RCA  預6000-9000B 帶唔帶到女走靠自己,無人知
或者去Huai Khwang一帶 SN 主力最好果2間 4000-9000B
再唔係去AGOGOG 都得 2000B-3000B
師兄去GOGOBAR 帶唔帶女走?
如果帶的話,3000都唔夠ST喎

回復 lonbooke #2 的帖子

3000唔夠ST 唔係掛? 我之前去LT 開價6000..不過我無試過..我窮西比較中意FOC
飲酒我記得一支150左右..自己一個跑幾間場飲一晚大約 幾千泰豬
AGOGO我比較中意溝女...不過自從在拍X FOC左幾條女 而幾條女仲係姐妹關係 以後唔敢去(因為話要斬9我)依家只可以去NANA同COWBOY玩
飲酒我記得一支150左右..
以上我計埋女錢...AGOGOG我諗女錢2000應該夠掛...飲的話一人5-10支啤酒(連女)

師兄,FOC定走數啊
照計FOC唔會斬9你
走數先會斬9你

回復 abckokaho #1 的帖子

師兄,你第一個主題,只係出過6個post,D價錢資料又有D亂九作,又問有冇其他師兄join你,唔如你正唔正常,Thanks but no thanks! 不過無論如何,多謝你嘅作品!

邊有人 gogo bar 溝女嫁 人地番工都系黎搵食 唔通黎相睇咩 話 FOC 結果又唔系要埋單 世上邊有咁荀嫁

夠薑溝女就搵啲正當人家 睇下系咪咁易比外地人溝到 用錢去識去光顧嗰啲唔系叫溝女 嗰啲叫交易
回復 dellwtko #5 的帖子

師兄真系挑通眼眉
一百歲唔死岩都有笑話?!幫襯幾年先40萬铢?10萬港紙都冇!4台大把高手走一轉泰國幾日都唔見幾萬港紙啦
ahyen9413 發表於 2017-2-25 03:54
一百歲唔死岩都有笑話?!幫襯幾年先40萬铢?10萬港紙都冇!4台大把高手走一轉泰國幾日都唔見幾萬港紙啦

可能樓主「堅」靚仔又大隻

人地講明玩FOC  , 所以先洗咁少錢
回復 ahyen9413 #8 的帖子

我呢啲死窮鬼齋去唔滾 一年都唔止 10皮旅費啦 (唔知洗唔洗比部計數機佢計下數)
得咁多 FOC , 咪傻啦!  最後要比錢又唔系一場交易
cola1 發表於 2017-2-24 23:53
邊有人 gogo bar 溝女嫁 人地番工都系黎搵食 唔通黎相睇咩 話 FOC 結果又唔系要埋單 世上邊有咁荀嫁

夠薑 ...

落得GOGO BAR 做都係為錢,吾排除樓主夠靚仔之後私約吾收錢GE。
但最後係依D 地方識GE 囡都係睇錢份上,無錢過手自然反面,最後都係交易。
回復 sexslacker #12 的帖子

無錯

再 "朗 mak mak"  又唔系錢
cola1 發表於 2017-2-25 07:39
回復 ahyen9413 #8 的帖子

我呢啲死窮鬼齋去唔滾 一年都唔止 10皮旅費啦 (唔知洗唔洗比部計數機佢計下數)

我旅遊日數總共留在泰国超过左10O天
但都未过 10皮旅費

窮得过我
哈哈哈哈哈😊
abckokaho 發表於 2017-2-24 21:33
回復 lonbooke #2 的帖子

3000唔夠ST 唔係掛? 我之前去LT 開價6000..不過我無試過..我窮西比較中意FOC

CHING, 你自己去一次就知道價錢~~~
回復 alex008 #14 的帖子

師兄我話我一年齋旅費咋
回復 cola1 #11 的帖子

人地話鐘意 FOC 啫!冇話自己 FOC 到D女嘛!
堅好笑喎,想FOC 係有可能,我都試唔小,但係我真係未試過去go go bar可以就咁帶走條女就FOC,真係高手🤣,其實師兄可以直頭唔駛帶錢去玩啦😂😂😂
回復 戰火連天 #17 的帖子

真唔好意思 細佬中文太差了
回復 lazyboyhk91 #18 的帖子

我諗劉華都唔得啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 19:11