新返5"7高質巨乳Model【Lilianna】36E天然巨乳 大車推油800好好砌

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Lilianna

Roy哥今水D女女正到爆! 就好似呢個5"7巨乳Model極品Lilianna, 第一眼見到佢有一種雜野性與温柔於一身既感覺
入房後見到, 真係勁索, 又有氣質, 身材一流, 原來Lilianna係泰國係車模, 5'7高, 36E天然澎湃大波! 配美股蛇腰,
皮膚白滑, 流線型身材, 正呀~!!

接下來我們慢慢把對方身上既衫除下, 好似情侶一樣拖著手去沖凉, 沖凉很仔細, Body又水簫, 好舒服, 完全係好用心果種, 呢個時候我既雙手就係佢身上遊走, 大家都情不自禁咁KISS起黎, 佢既皮膚好滑, 佢既乳頭開始硬了既同時又發出輕輕既呻吟聲, 令我小弟弟即時起立敬禮~!

我們抹乾身後, 我訓上床等佢先服侍我, 推油按摩R pat pat, 手勢吾錯, 奶袋食旦環保吹, 無怨吹, 一口將我小弟弟含在口裡, 不停上下的動, 大概10分鐘後我再也受不了 ! 吹好耐, 我小弟弟硬晒, 小弟弟都急不及待了, 上套入正場, 接下激烈床戰, 男上車住插, 女上揸又波, 36E天然巨乳非常好揸! 最後狗仔完事 ! Pat Pat圓大好肉, 非常好砌! 小弟射得暢快~~~~~~~~~~~~~~

5"7高質Model【Lilianna】, 雜野性與温柔於一身, 36E天然巨乳令人愛不釋手!! 流線型身材, 應細得細, 應大得大, 戰鬥格, 好玩好砌! 要食相頭, 大波, 身材, 招呼, 呢件全部比到你, 800超抵玩, 今期必食嘅5"7高質巨乳Model~~!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
big boobs.
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

流線型身材

Wow, she is hot!

戰鬥格, 好玩好砌!

又靚又好身材

尤物靚女