東堡韓妹 名不虛傳

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實都隔左成年冇去過澳門  機緣巧合下昨天過左去
基本上澳門都係一樣 冇咩變  做完野應酬下客賭下錢食下飯咁
本身諗住即日來回 個客11點幾就番香港交人
咁自己一支公玩多陣  點知賭到1點幾  原來已經冇船
疊埋心水玩多幾手  由嬴萬幾倒輸萬幾  原來3點幾
冇乜心情  決定即刻打的去東堡開心下  

入場4點 冇玩一年 人都好似轉晒  依俙記得1-2個師傳咁
見到2個客拖住囡落樓  2個都算正既 貌似韓妹 似係岩岩揀完囡  水池都仲有幾個
囡多而樣貌都出眾  冇玩一年好彩東堡水準都仲KEEP到   當時4點幾 都搵到咁多囡出黎
廿幾個韓中泰歐俄都有  亦都好多MODEL      小弟先173
眼見8成幾都高過我 小弟其實唔好高妹  揀左個同我平頭既韓妹

一心黎搵韓國妹   所以其他都係睇睇就算   
其實有3-5個韓  但當中有個勁出眾  所以我都好快下決定
樣最靚 身材一流既 樣就大眾韓星樣 身材就真係頂級 超班
態度一流 聲音嬌肖 又有靚妹仔果種挑皮活潑  普通話廣東話英文都識幾句  謝謝老闆應該講得仲好過小弟...

好耐冇玩 都係揀主題  我話一年前玩厭晒 問經理有冇新野  
經理話MMA啦   我呆一呆  "我打佢定佢打我啊"  佢笑笑口話其實都係玩下粉拳咁
玩番女僕  韓妹係敬業D既 MASTER 前 master後
先黎拎住支毛毛捧挑逗   搞到慶晒硬一硬
入沖涼房除晒衫拎左條紅色毛巾包住   配合音樂係度扭扭下  睇到d又睇唔到d   有女友feel有情調
望真d 原來身材比想像中仲好  初頭揀女似係D 以為韓妹都打假波   其實係真波 C級 超軟滑
個屁股先係堅正   巴西妹果種 配合埋條腰  曲線出晒黎  身材樣貌係我玩咁多年最TOP
一般果D都係得樣同波  通常都冇屎忽  但呢件 除左得C波外都係TOP  真波補番數

冰火吹 奶袋底   高級深喉    仲有眼神交流 正撚到丫
先黎女上     騎功強勁   個屎忽同條腰扭既節奏同福度都係前所未遇...
個屎忽應該係操練番黎...樣正聲甜既韓妹係度騎  諗起都扯番起
囡囡主動轉POST轉後推   屎忽咁正冇理由唔玩
頭先騎住打左我兩下心口  我又打番佢個屎忽   大得黎又圓又彈
一路推 個屎忽一路彈  感受到屎忽既回彈力  ..小動作又係一絕 會抓床抓枕頭  個身震晒咁
慢慢推變大大力推   由嬌的的咁叫 變得勁大聲  啪啪聲咁後推下派彩
之後仲估唔到有傳說中既除套再吹  之後就洗白白 睡個好覺

睇黎我會番唔到轉頭  中越泰果D真係比下去...實在太正
CHING,韓妹幾錢,我一直都想去試
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇完都覺得痕

回復 eric18 #2 的帖子

WALKIN 價 4千5
買完套票都要加錢既

Sounds great. Meeting the right SP is like hitting the jackpot sometimes.

哇,恭喜師兄吃到好嘢~

吃到好野值得恭喜啊

有冇車牌呀

值得恭喜啊

韓妹正呀,我好想去

描述得好肉紧,师兄好开心

回復 marin #1 的帖子

ching 咩NUMBER AR, 真波想試試 THX

恭喜師兄吃到好嘢~

除套後再吹, 硬咗可以即刻再梅開二度, AV睇得多, 估唔到比師兄遇到……

哇!專業AV!

回復 marin #1 的帖子

好,謝謝分享!

恭喜師兄食到好嘢!

難得食到韓妹真波,恭喜C HING

真係好難預到真野韓囡
CHING真有雞運