[新丁查問] 新手第一次去馬交(多問)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟十一月就會生日喇~~
咁成25歲人,仲係青頭仔,(唔煙唔酒唔嫖唔賭),只係日日上網..........小弟都做左幾年CD Rom,見咁多報告,個心十五,十六

所以,想在26歳生日,轟轟烈烈,去澳門一次 !  (飲下酒,玩下女,賭兩手), 各位兄弟,可能你會諗 “成八個月後,洗咩咁早諗呀傻仔” ,之不過,小弟係連離島都未去過既Kai子,又點可能唔緊張呢?

話說,我想去5日4夜 (星期一至五)
每日09:00-17:00遊玩 P.S.小弟係好喜歡參觀博物館同古蹟的 (小弟修history)

18:00開始 “見識下” ! 桑拿預左重本1皮野去3間

請各位評下邊3間適合第一次去?
18 , 打令1, 打令2 , 利澳 , 吉原

另外,當然唔少得叫外賣啦~不過唔係好知價(見人寫$600~1000 / 1q,覺得有dd伏),麻煩大家提供一下
咁其實小弟最無知係揀邊間酒店,因為成世人未踏足酒店半步,我呢就有5個條件

1.安全,安全!
2.靚 , 整潔 (裝修舒服 , 浴室光亮 , 小弟好怕唔干淨)
3.服務態度佳
4.可以俾囡囡上房 / 容易約酒店外賣
5.去以上桑拿方便 (唔好要撘$200以上Taxi,有巴士就最好)

小弟心目中 : 悦榕庄(但好似幾多負評) , 美高梅 (好似唔多似樣),威尼斯人(好似d人服務態度唔多好)

咁大鄉里出城,就想住豪少少,跪求各位C兄推介,(Budget $18k / 4晚)

同埋酒店職員要俾幾多tips?  希望各路英雄俾少少建議,去澳門有咩要注意  . Thank you ,感激 !

第一次去唔建議玩咁多日
buget 18K 分開兩三次得閒先去比較好
第一次去打令1, 東方水療見識下先
18、利澳、打令2就唔好去喇
東方水療買套票去有船飛送, 打令1 walk in得啦
酒店住澳門果邊, 搭的士都應該唔過30蚊
巴士都大把, 你做下功課都搵到
最後, 唔洗俾tips酒店職員, 一般都幾好禮貌
同埋記緊唔好信微信,附近的人個d,我個fd試過一次,開價成千,張相p到乜咁,出到黎成個豬西咁款
11月先生日, 家下先2月,咁快問定!?

你打JJ都打到斷喇。

而家去吧!
桑拿買套票最budget
囡囡找141澳門站 打電話加V7有優惠 照片不可盡信 不喜歡就換 別不好意思 包夜還有優惠
澳門島可以住假日 乾淨 便宜 附近到桑拿方便 食的地方多 離歷史城區也近
過大橋離島區金沙城假日酒店也是便宜乾淨 威尼斯人就在對面 巴黎人新開的 較貴
威尼斯人附近晚上偶有去去妹 公價1K  如果是在賭場內的妹子 索價會高一些
葡京酒店內偶有去去妹 開價1.5K 素質不一 坐在食堂內 邊食邊看也不錯
附近晚上也有機會碰上鬼妹 值得體驗
各賭場可辦會員卡 積分可兌餐卷 免費住宿等 不過得看你下注多少 時間多長累計 久賭必輸 切記
K房如果沒多人一起share 就不建議 消費高 肉金貴
五天四夜對新手來說太久 最好有伴 否則澳門不大 你會覺得無聊
最重要的是 萬一你沈船了 多累積點 金 精 有空就過海玩玩
到11月還長 有空多爬文 很快你就玩出心得了
祝你玩得順利
十一月賽車月,酒店貴
回復 taowin #5 的帖子

借問聲師兄意思 威尼斯人外面?入面?邊度多去去妹 ?
dan101 CHING
在此預祝你生日快樂(還有半年)玩得開心愉快(美好回憶)
到是要給我們報告

可以快樂半年到生日
威尼斯人賭場內,靠近角子機附近,如果碰到單身女,有可能問你去不去,就是去去妹,也有可能問你需不需要換錢,那是要賺你匯率差價,或是刷卡換現金。至於威尼斯人與金沙城之間馬路上,等候紅綠燈的地方,偶有去去妹數人,有時十幾人不一,會纏著你帶上房,若沒看上的,微微搖頭就好,女女一開始很熱情,上了樓就希望你快開始。還是找廣告商的女女,價格實惠,還不趕時間。
師兄有曬計劃都仲可以忍到11月先破童子身
我真係佩服得五體投地

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 12:23