【Tina】床佢錫lin我玩波 ,愈玩愈開心~~一路車佢一路玩lin~~~

名稱: Tina
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A49022-銅鑼灣-兼職女郎-Tina.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Tina
# v) P7 n' s# ]( f
8 S' K4 V  E' [' }& Q報鐘之後除衫,正場正式開始~即刻拖住佢去沖涼,好細心,同我玩熱狗同水消   ,好有feel好想將佢就地正法
" O8 `! w- R5 j2 h
' F1 J* H8 n/ @3 R- F( a4 x, U; x  y( v上到床佢錫lin我玩波 ,愈玩愈開心,吹到我細佬硬賓賓上套 先男上,望住鏡推佢車,推一下對波搖一下,好豬服 跟住我都忍唔住轉女上叫佢坐爆我。
* C! d7 {0 s2 w% c7 e
0 A- t' z0 m' J1 U; |- y佢野馬咁我一路車佢一路玩lin,而佢就ununun 睇得出佢好有心,好投入,之後就爆左~~  事後a傾計, 放假來香港賺外快, 所以做野幾有heart, 食得過rrrrrr~~~~~
多謝師兄分享
回復 絕活小生 #1 的帖子
4 m0 |7 Y: L6 d% t+ U0 C- `% l* F  i; u1 `% p
感謝分享~有時間要去光顧一下喔
回復 絕活小生 #1 的帖子, M5 _7 b$ N; }. p4 _" M

@( v6 t% ]8 Y& l. n/ s多謝分享
支持支持
多謝推介, 真的很不錯!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 00:49