[美少女] Six 654 靚相頭情人

火.. [複製鏈接]

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Six 654 靚相頭情人 27-2-2017

樣好岩我口味 好靚比相靚
後生青春 熱情好傾
5'5高左右 瘦底走肥 靚細B 吸手
口技不俗 而且好細心 車底都洗埋
女上騎功上乘 有微弱收音機
對我有GFF

詳細:
話咁快就玩左一年HG 期待已久令我朝思暮想嘅654終於返黎
快馬同ag 約好 上房準時冇問題 酒店房都比預期中好

事隔一年冇估到一開門 女女個反應係笑左笑再加多句好久不見
好意外地佢竟然會記得一個一年前嘅客人 實在令我又驚又喜
寒暄問暖一輪 就各自寬衣 女女除除下衫 仲係我耳邊講左句「我沒穿內褲」極富挑逗性

沖涼大家傾左好多近況 女女都好細心侍浴 唔係求其沖兩野就算數

沖好涼上床正場 先開始錫lin 女女都肯同我玩會忽然大力咬下 到正式吹奏就十分落力 正頭吹到個pat一路扭個頭又一路搖 我就係睇個畫面就係見到佢個身係不停S字型咁郁動
食蛋少不免
上套前 女女竟然仲記得上一次我同佢玩嘅情況 仲記得我之前砌到佢好甘 然後又係好識引誘我 又話自己好耐冇做過
唔好理真定假 最緊要我當下信佢

先黎女上 女上功夫不得不說算係數一數二 唔會揸流灘 而且佢仲表現得比我自更high 更加會捉住我對手想我大力揸會
比佢玩左陣佢就嗌換到我係上面

我就抱起佢輕盈嘅身驅 將佢頭向床尾咁放番低佢
一直輕吻住佢條頸 細味佢嘅香氣 品嚐佢嘅胸膛 慢慢先扶正細佬探索洞穴
對房間唯一不滿的地方就係床太嘈 插左一陣 就已經要轉床玩 因為實在太嘈好影響正事 換左床係床邊抽插左好幾分鍾 到我都攰 女女就主動話到番佢黎 叫我訓番底
最後就係不停女上男上重複依兩個pose 玩到兩張單人床就黎合埋一齊
最緊要女女玩得high 會大力揸我 我大力揸佢佢又中意
由於玩得太耐 本身都已經比較難射 去到後面我都寧願自己手打一陣 就出先再入
好在今次仲出到 仍算滿足  
清潔好 佢叫我訓低 幫我全身按摩左一陣 手勢唔差 佢話自己平時dup得開所以識 由腳到每一隻手指都幫我按左陣 算係好意外嘅服務
其實全場同佢都有不少驚喜嘅感受 非筆墨可以盡寫

夠鍾沖完涼著衫 竟然手錶都幫我戴真係非常GFF
最後同女女玩左一陣自拍 臨走我都講明我一定會再黎
因為對我黎講真係冇得彈
我有你未必有 我冇你未必冇 請善待女女勿強人所難

photo_2017-02-27_23-58-23.jpg photo_2017-02-27_23-58-15.jpg
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
  Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

見到靚仔冧樣出晒黎

Young and pretty ...... GOOD

回復 lovecookie #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

囡囡真人相唔錯

F7

好靚 女

呢個咁好服務

可愛的女生 看手勢 甜就知道了

多謝師兄分享

多謝分享, lovely

lovecookie 發表於 2017-2-28 00:09
Six 654 靚相頭情人 27-2-2017

樣好岩我口味 好靚比相靚

好好砌喎,要試下

Young and pretty ........ attractive.

食到好嘢!

she looks really good wor, thanks for sharing that!

又幾靚女喎

囡囡樣貌巧清純!是也!

真係幾靚女吓