[新兵問路] 帶女返洒店Sukhumvit 20 Novotel Hotel

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問有無C-Hing 知到呢間酒店 Sukhumvit 20 Novotel Hotel
可否帶女上房,如果食焦吾比上點算!
有沒有酒店介紹。。。。thx
回復 fei66 #1 的帖子

呢間係舊年新開未住過,但我過去四五年都係住幾個街口外嘅Sofitel Sukhumvit, 大家都係Accor洒店,帶女完全冇問題

可以 我個泰 friend 系嗰到番工 我問過佢 無問題 好多老外成日帶囡囡番酒店

11月住過2晚,其中一晩有帶女回去。
無問題,但要登記及留低女女身份証。
補充多句,我係訂 Double Room 的。
多謝晒你地回應,等我返來出返幾個報告。。
泰國唔係間間酒店都可以帶女架咩?
You can always google for guest friendly hotel in bkk and look at the list
無問題,但要登記及留低女女身份証
多謝分享
多謝師兄分享
謝謝師兄報告
小心好多酒店唔畀帶
google guest friendly , 師兄 等你報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:53