【Soda】浴室水中大戰~~~皮膚好滑好白~~口爆~~!!

簽到
名稱: Soda
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A44936-尖沙咀-兼職女郎-Soda.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Soda
/ X4 J& {2 q8 B+ i7 B5 H" |* H; p/ Y
見到有條正女, 第一時間打俾Agent約時間,5 E( w8 l. o2 i! }5 S' u& w6 T" D/ Y4 C
一入門口, 見到女女真人, 眼大大, 笑容甜美, 青春勁有女朋友feel, 我勁滿意,見住佢露住半個球俾我睇, 我真係不能等啦, 抱住佢Kiss先, 因為我已經有少少沉, 再check埋身, 就去沖涼…
3 d% y1 }1 v' R  p0 b同女女係浴室水中大戰, 大家係咁摸來摸去, 皮膚好滑好白, 有彈性! 因為佢夠young, 佢又沖得好仔細, 有水簫, 精油按摩, 全自動!!!  A7 O! g1 s' o  o
上床女友式大車, 錫lin lin及食蛋蛋, 幾好技術, 妹妹好多水, 女女俾我搞到佢好想要, 就上套, 女上un先, 左扭右扭, 好有功架, 轉男上, 被我插到叫聲連連, 佢全面紅紅, 半邊燒鵝脾, 再摸佢陰唇, 佢全身發軟, 勁多水, 係咁叫個唔停, 我係咁插直至打個冷震完事...... 事後係床上抱住傾計, 勁有女友feel, 抖夠去洗白白,比錢走人!!SO SWEET HONEY
+ Q" @; }6 ?, [$ l% D# Z; Q
nice service.
How to call the agent? 想約( J8 _5 l( l, l6 V$ {4 x8 D! N
回復 許諾 #1 的帖子
2 O- i5 @7 W: P- w* C" ^* I( n. v: t# f
謝謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝師兄分享
D葡逃好大粒😀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:27