[搵囡心得] 平陽區 ktv 尋回失落了的常平風光

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從東莞比人嚴打後 小弟的 ktv 生涯以為就此別過 因緣際會之下 要到越南發展 係依度竟然比我揾到昔日東莞既影子

話說見到唔少師兄 都會去一 d 係胡志明市較大既場 唔係話唔好 不過好似小弟依 d 玩遍大江南北的 去 ktv 已經唔係解決生理需要咁簡單(講得衰d用純解決需要用微信大量一百萬越幣女女任你玩)我地追求的 是那份初戀的感覺 (講到有d跨 不過小弟以前係常平係玩到同女女中秋去鐵路公園玩機動遊戲同放孔明燈的)講番正題 去到越南玩 唔少人面對既第一個問題是安全問題 (小弟出得post 唔敢話個邊打橫行咁惡 但係保證玩得開心又放心)第二是溝通問題 (大佬 越南話真係好 q 難學)今次小弟介紹既 係平陽區一間較新的 ktv
好首先講下平陽區係邊先 胡志明市就識啫 平陽 邊樹黎 唔係諗住買豬仔呀 如果兄弟們咁諗 我相信十年前你玩黎玩去都係三沙一水 常平 長安 厚街連去都唔敢去 乜野莞式 花街都唔知 平陽 其實就係近胡志明市的一個工業區 而且係外來廠家既集中地 係 你無聽錯亦無估錯 而家最多係當地既外來廠家就是台灣人 係咪有 d 熟悉既感覺 當年東莞既花花世界就是由台灣人開始 咁 離胡志明市幾遠先 大哥 我山長水遠去越南 仲要去埋 d 工廠區 ?放心 我比個概念兄弟們 如果坐 Uber 大概30分鐘車程 車費 30至40港幣 快過返深圳 講完地區 最緊要係 點解要去到個邊玩先同大場有乜分別先 首先 個邊 d 女 多數識講普通話 因為佢地既服務對像多數係台灣人所以普通話係佢地既揾食技巧 除咗依樣野 就係佢地無大場女咁公式化 係個度 絕對有媾女既感覺而且好多女都唔係好識化娤 (識玩既一定覺得依件係好事 起碼訓醒唔會認唔出隔離個個) 仲有 好多幼幼係大場做唔到 這個 你懂的 我以前都有去下 catwalk個 d 大場 女係得呀 平均廿五六 但係平陽 我揾唔到條女大過廿四 好啦講態度啦喎 平陽女女絕對比到你感覺到越南女女值得痛愛既一面 依度講個小故事 有次同女女出去食夜宵 食唔哂諗住打包番酒店食 當我攞起個袋外賣之際 女女一手搶咗去 話越南冇男人攞野既 嘩 個下有 d 痛恨自己唔係越南出世 到正題 收費點先 坐枱 媽咪 同胡志明市差唔多 都係五十萬 出街 過夜三百萬 係 過夜 一千港紙 係十年前常平價錢 ktv 最低消費都係三百幾萬 三四個人都係一人幾百 廢話少講 去相

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享

回復 Sacdem #2 的帖子

Thank brother, thanks for the report.

You can upload the photo to site like Photobucket (photobucket.com), it will generate the photo URL once you finish uploading. You can then add that URL into your post.

Sacdem 發表於 2017-3-3 15:59
自從東莞比人嚴打後 小弟的 ktv 生涯以為就此別過 因緣際會之下 要到越南發展 係依度竟然比我揾到昔日東莞 ...

Ching,你幾时開個胡志明團呀?

Ching可否提供K場名稱和地址?需要找媽咪訂房嗎
復活節會過胡志明打算找晚試試

好吸引,十分支持新地方!已pm問詳情,懇請回覆

小弟經常係越南公幹 不過如果有師兄有興趣 我可以比負責人聯絡方法你地 中國人 溝通到的

cn23cn23 發表於 2017-3-3 16:47
回復 Sacdem #2 的帖子

Thank brother, thanks for the report.

師兄那即是要用電腦才能上傳?

廢話少講 去相....e...冇相..c hing吊我引

Breadspm 發表於 2017-3-3 20:31
好吸引,十分支持新地方!已pm問詳情,懇請回覆

已回 pm師兄 已回覆你的 pm

間中身痕 發表於 2017-3-3 20:44
廢話少講 去相....e...冇相..c hing吊我引

要返屋企揾電腦搞

👍期待相片再加分!

thanks for share

多谢师兄分享

相已經更新 請各師兄看#2

正.圖文並戊

C兄, 好似好正. 有無地址同訂房方法? 另外如果去我應該住邊? 如果我住一郡過邊囡囡肯唔肯跟過黎??

Sacdem 發表於 2017-3-3 20:47
已回 pm師兄 已回覆你的 pm

我都想知詳情,可否pm埋話我知啊?有沒有類似桑拿之類?
謝謝師兄

thanks for sharing