【Coffee】34D大波姣底主房口爆~~~事後吹~~~!!!

簽到
名稱: Coffee
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A48848-炮台山-兼職女郎-Coffee.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Coffee* p) l6 [" ]; N( D0 _" g

& `$ \. l* I% m9 o% n) R上到房之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我,我話OK,都未接電話,已經用脹卜卜既心口頂住我,雪白長腿有意無 意闖入我雙腿之間,而且聲稱剛剛下機好累、像是有氣冇力咁倚係我既懷中,我立即緊緊抱住佢,以免佢跌在地上。雙臂之白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經, 我以「廢事佢纖弱既身驅企唔穩」為由緊緊抱住佢,實質五指游走在其豐腴白滑既手臂上、而另一手則攬實佢既無敵小蠻腰(竟然有少少腹肌...  ),此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀、轉去佢乳重深長既事業線上,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼 神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,開始同佢大車..!
0 h# T6 W2 m) S9 g$ H: I; e* ?7 T/ F: S' {0 a) w. O% }4 j0 A" ?
前戲搞到興恰恰,欲火焚身,即使除晒衫都係熱辣辣,要佢拖住我去沖涼先可以降一降溫,誰不知一沖涼仲熱,佢美麗既胴體係沐浴露既洗禮之下,簡直摸到我欲罷不能,佢本身想本我洗耐D,但我已經火燒到上頸,必須速戰速決,佢只好出黎幫我抹身,腳趾都幫我抹埋,果然細心,然後就拖住我出洗手間,做正經野。功夫雖然唔係上乘,但無論係相頭抑或身材都係我的最愛,更重要既係服 務用心,奶LIN奶得好有HEART,簡直係百分百女友感覺,此時此刻,小弟弟已經堅不可摧,加上佢一輪溫柔而用心既吹奏之後,更加係如虎添翼,既然已經 係最強狀態,我都事不宜遲同美少女開始大戰,由此刻既兵鋒正勁到那刻既如釋重負。& p2 ]1 M; m+ z5 q. C: p9 W
多謝師兄包膠!
多謝師兄
支持一下支持一下
囡囡相頭好,搵日去磨練佢嘅功夫啦。。。
5 \+ ^2 f; `/ L. {
7 ~0 Z. j, R5 Q& z8 [3 d謝謝分享。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:50