[曼谷] 曼谷周中3日2夜简报

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一晚大约十点半到蛇美朝圣,同行友人拣唔啱心水,转去对面 Insanity, 1/4滿客,大部分女仔都已经埋街食井水,剩翻3-4台,每台两位女女,见無环境立即又走返去蛇美,半个钟头后,各自稳到目标,带返酒店,st2.5k
第二晚又系10点幾,先去 Baccara 昅吓,坐咗大半个鈡,大家都冇心水,转咗去 Emmanuelle睇睇,去到12点幾,得十几条阿婵,经理仲要开四4k, 见我地唔落搭,又话3k得喇, 我地马上走人,唸住去 The Lord, 的士佬又话收咗工,咁就去 Rxxxl Gxxxxn 睇下鬼妹啦,st 2.8-3.2k, 得12-15条女, 鬼佬睇场阿Joe話咁夜系会小d女,见同行友人食欲不大,叫佢地先返酒店休息,我就自己打的再去蛇美
去到蛇美十二点几,睇咗一阵已经有心水,見到有两个女仔坐埋一齐饮酒倾计,就好似蒲吧嘅感觉,想埋去佢地身边嘅时候,俾一个大叔截糊攝埋去,啊叔同女女一倾就倾咗20分鈡,我就起正距地对面,饮住酒等机会,阿叔同女女吹水吹到够就走開,我就即刻箭步埋去,问2个女女可唔可以跟我翻去酒店玩3p, 佢地话商量一下,咁我就话行一个圈,饮杯酒就翻嚟搵佢地,
几分钟后再行埋去问佢地,confirm  LT每位4k,其中一个要朝早七点走,另外一个可以陪到我12点 check out,咁就即刻話ok返酒店,转身已经有两个日本仔系度等,如果我唔confirm距地两个肯定拎埋走。
出门口2个女女仲话要饮酒,咁就同门口小贩買5支大啤, 又买啲宵夜,搭的士返酒店,饮下酒食下嘢又过多两个钟,跟住到细佬食嘢啦,过程都係嗰啲,玩完2Q就训觉, 到第朝七点钟其中一条女先走,另外一条女就留起度同我玩多个早q先叫佢走
总结:曼谷消费有平有贵,丰俭由人。个人经验,对泰妹温柔d, 斯文d, 倒返转头女女好容易沉返客人船,另外而家好多泰妹都会识讲日文,双飛女其中一个就系同我一半日文一半英文沟通。听人讲近一两年嚟,曼谷肉金升左好多,会唔会因为多咗日本仔泥玩抢贵咗既关系呢?
頭位俾個讚先!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

架仔同點韓國仔做壞個市!我系甘覺得噶嘍

睇到我都想試試。

回復 黎明轩 #4 的帖子

不能同意更多

回復 tarochan #5 的帖子

c hing, 心動不如行動

講真, 日本同韓仔有份搶高个市。 唔好忘记我地因為祖国問題, 多好多同好去泰国, 都有份搶高个市。 不能全怪佢地。

吾只日本仔啦,睇我地依個FORUM D 人個個都有份搶貴啦

之前大陸都比日本仔玩壞個市!以及玩寸左!

OKAY窩師兄 LT 足鐘走 睇黎師兄雞運唔錯 恭喜曬

師兄有運

多謝師兄詳盡報告

這幾年在中國叫雞有危險,個個都去泰國揾女, 韓國日本仔都不是揾好多,佢地都覺得貴

回復 sunnyon #1 的帖子

玩雙飛好爽。

其實港台坡都有份整貴個市,

感謝ching報告~

NICE DOUBLE FLY REPORT

it is indeed getting more expensive there, but hey when its a gd experience its worth every penny

回復 wssy #20 的帖子

多謝師兄報告!