切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

18miss.com 成人用品專賣店SBooks: Game ChannelS-Books性書教學及討論
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 11740|留言: 54

[食家報告] 吉原 - 好壞參半嘅一次     [複製鏈接]

簽到
魄力
2562 點
魅力
1597 點
潛力
0 點
黃金
456 兩
3987628 元
發表於 2017-3-4 |顯示全部樓層 |舉報
吉原C記唔再收外國人,一幕幕美好回憶都已經成為過去。

C記唔收,以後去邊好? 上網做功課,想揾另一間吉原高級店。由於想試新野,冇考慮主流嗰幾間。做資料搜集嘅時候,發現有一間係Block咗外國IP嘅,上唔到官網。於是由其他網頁搵依一間店嘅資料,都有好幾個AV女優出勤。其中有一個素人女優,對佢幾有興趣,佢個blog登咗佢之前去香港玩嘅相片,咁應該接受香港人啩。

去到日本,坐緊skyliner往東京嘅時候,前後左右望下冇人,急不及待即刻上網睇下出勤表,日本國內睇,完全冇問題,見到第二日有我心水嘅AV女優出勤,所有其他活動暫時取消/改期!

第二日,食完午飯就向吉原出發。以前去C記通常都係搭的士,今次決定還原基本步,首先搭電車去三之輪再步行,當係一個新閞始。經過C記門口,見到有黑服不過大家冇交流。

行到目的地,我入去問香港人得唔得,佢哋即刻話ok ok,好熱情咁帶我入去等候室。得咗!明明block 外國IP,但又收外國人,真係奇怪。

黑服問我係咪第一次去,我話第一次來你依間,佢話價錢70000円,120min,但我想要嘅AV女優卻已經全日full 哂
當時得兩張相揀,一個高妹,一個小柄。其實我自己比較鍾意小柄類型,但黑服推介話個高妹正,就揀咗高妺。

我見到高妺落到黎嗰一刻,心情好複雜。她著住一件頭那種絲襪體感裝,身材屬於過瘦,但胸前很大,超大,應該隆咗胸,有42寸以上長腿。但係個樣,似金牌司儀Do姐,好殘但係整過容,個種感覺好怪,我當然諗緊,真係唔鍾意Do姐樣,但係依種熟女應該會有好服務,就試試吧。

入到房,即刻打茄輪,Do姐仲侯琴過我。我一手揸落人工G奶,可惜質地非常硬,當堂性趣大減。

即尺工夫好特別,剛柔並濟,我要叫停佢,如果唔係一定俾佢吹爆。首先女上男下,Do姐平時一定有做gym,一下一下打樁機打落黎,下下落足力水㕷㕷聲,但由於Do姐超瘦,佢嘅盤骨頂得我好痛,令我一D快感都冇。轉番正常男上女下,就好好玩,俾佢42寸雪白長腿夾住,好快就派彩。

一路到依度,服務都係ok嘅,跟住大家休息一陣,Do姐問想食支煙,我飲杯嘢,之後下半場。
國際版 SEX141 - 日本區 - 新囡推介

魄力
2562 點
魅力
1597 點
潛力
0 點
黃金
456 兩
3987628 元
Do姐俾咗啡色潄口水我,但佢就用李斯得林,大概想除煙味。之後打茄輪,李斯得林好乸!即刻茄輪都唔想打。

浸浴,潛望鏡,玩過咁多次最好玩今次,我灘喺浴江半浮半沉之間,Do用對腳頂實我下面,完全唔客氣下下深喉潛望鏡,吹工真係一流。

之後水床,卻係最差嘅一次,Do姐好瘦,每次佢喺我身上滑上滑落,佢D排骨係我身上磨,我只係覺得好痛,好似貼錢買難受。

佢問我想水床定上床黎多Q,我話我好攰(其實痛到冇哂mood,把心一橫決定留番一Q下位囡囡)。Do姐聽到我話唔做,即刻對我黑面,有點怨言,可能嬲我餵唔飽佢...

之後大家坐到離行離迾,佢有佢食煙,我有我飲嘢(扮飲嘢),氣氛非常尷尬。

大家望住個鐘,情況就好似小學嘅時候,落咗堂,執好書包但唔俾走,老師同學生一齊等落堂鐘嘅情況。今次係我第一次去soapland希望快D夠鐘可以走...

終於夠鐘!Do姐送我落樓,其實主要黎講,佢嘅身材好好,但我接受唔到Do姐樣,同佢嘅服務真係好痛。

之後黑服車我番去車站,完成咗一次好壞參半嘅經歷。

超級元老 [發短訊]

人渣當道.拒絕再玩.確認封筆.有緣再會.

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
21039 點
魅力
6156 點
潛力
0 點
黃金
3687 兩
17752124 元
oink! 發表於 2017-3-4 18:44

C記唔收,以後去邊好? 上網做功課,想揾另一間吉原 ...

我而家都玩緊一個 JK場係 block 外國 IP 的:我覺得越少外國人知的地方,成功進場機會反而係越大。
吉原高級店比較負面的一面,就係價錢就一定高級,但很多時囡囡的外表都係比較普通或麻麻哋。
DEAD AIR 永遠都會尷尬,大話西遊講吓夜遊經時間係會好過啲,但我明白無mood 到一個地步係會唔想講嘢。
最後,謝謝詳細而有趣的報告。希望 CHING 下個節目會玩得開心啲。
日本夜遊無難度!!東京攻略2018:零日語自救手冊 (<--歡迎點擊)

特別鳴謝:「大力福佳」師兄、「勁有禮貌」師兄、和他口中的「勁有品」師兄;謝謝你們一直以來的「有心」點評。更勁的是,你們根本冇玩日本或冇去過東京,都可以有咁多指教,實在令人陰敬。有你哋呢班「棟樑」喺度,在下也可以放心封筆引退了。

魄力
3496 點
魅力
560 點
潛力
0 點
黃金
26 兩
82555 元

一想起DO姐樣,我都冇性趣,難委師兄你,希望下一個女會好些,
有時想7萬円都要中伏,所以我先一直在大阪玩,提不起興趣去東京吉原玩,
私は少しだけ日本語と英語話せます

魄力
469 點
魅力
36 點
潛力
144 點
黃金
16 兩
24722 元
見到師兄既報告,真心鄧師兄唔抵,我都好明白師兄個心情
比左錢見到唔岩自己既囡囡,仲要硬食冇得換真係一種折磨
期望下次師兄食到心頭好

魄力
979 點
魅力
98 點
潛力
25 點
黃金
0 兩
36067 元
Keep trying and you will soon have better experience I hope

魄力
1964 點
魅力
136 點
潛力
0 點
黃金
1 兩
68437 元
邊間,可以PM我嗎

魄力
2079 點
魅力
404 點
潛力
11 點
黃金
123 兩
440074 元
寫得好精彩,可惜C記唔再做,日文又未夠扮日本人!

論譠元老勳章 百萬富翁勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 傑出成就勳章 萬千寵愛勳章 「友誼大使」勳章

魄力
25387 點
魅力
13 點
潛力
13928 點
黃金
5030 兩
2461454 元

發帖很用心啊!

魄力
6339 點
魅力
528 點
潛力
166 點
黃金
55 兩
181293 元

個女優真名係單字?

魄力
1355 點
魅力
73 點
潛力
0 點
黃金
5 兩
52573 元
發表於 2017-3-5 |顯示全部樓層 |舉報
哈哈哈~ Do姐
師兄,target咗邊間就睇定頭2至3個可接受嘅
之後試打電話予約。全部target唔得就唔好甲硬上其他啦

魄力
1332 點
魅力
457 點
潛力
90 點
黃金
144 兩
494326 元
食DoDo咁正,¥70000抵啦。去年十月仲玩到C记時,¥75000食到DaDa咋。

魄力
121359 點
魅力
8505 點
潛力
0 點
黃金
1262 兩
11045757 元
回復 oink! #2 的帖子

好壞參半,都算唔錯。

魄力
2562 點
魅力
1597 點
潛力
0 點
黃金
456 兩
3987628 元
sdonald 發表於 2017-3-4 23:43
個女優真名係單字?

師兄心水清

魄力
2562 點
魅力
1597 點
潛力
0 點
黃金
456 兩
3987628 元
cdrom1972 發表於 2017-3-5 01:04
食DoDo咁正,¥70000抵啦。去年十月仲玩到C记時,¥75000食到DaDa咋。

DaDa DoDo 差好遠喎

魄力
1920 點
魅力
19 點
潛力
26 點
黃金
0 兩
35403 元
如果要我估....應該係T字頭果間

魄力
2234 點
魅力
91 點
潛力
0 點
黃金
10 兩
99430 元
DO姐樣,冇晒性趣

魄力
4 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
270 元
我係歧阜都有同樣經歷

魄力
11400 點
魅力
1122 點
潛力
0 點
黃金
74 兩
8121354 元
Thx for detailed report

魄力
7158 點
魅力
1626 點
潛力
35 點
黃金
399 兩
2510753 元
DO姐,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2018-10-23 13:51