[食家報告] 2017三月一日 首爾The Best Anma & 三月四日 釡山海雲台紅燈區

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先梗係多謝元老ilovejapangirl, 冇佢的地圖真係唔識去玩.

1/3 The Best Anma:

第一日去到首爾, 6點鐘到釡山, 12點到首爾, 遇上大遊行又落雨, 黑到震, 唯有去AnMa沖喜下.

睇過咁多位師兄介紹, 似乎2Q實在啲, 最後響BEST, EVE, FISH中揀左江南區宣靖陵站2號出口的The Best AnMa.

地圖:

響呢個路口望到The Best 標誌, 轉左. (間舖唔係呢楝大廈)

行多兩步會見到The Best 呢幾個字, 就係呢間平房, 對住招牌右手面有度門落地庫

膽粗粗入到佢, 見到2個大姐, 見佢個樣好驚奇, 我仲驚入錯地方. 之後有個男仔過黎, 簡單英文溝通OK. 確認左係ANMA同2Q, 又問左我係香港人(無需查護照的), 就收左我23萬.

俾完錢, 男仔就帶我落地庫換衫沖涼, 當時只有二個韓國人響休息室度等出征. 初次響韓國沖涼, 著住拖鞋又攞錯毛巾沖涼, 要個男仔黎更正, 真係傻!! 因為可車的, 所以佢好強調要刷牙, 真講究衛生.

我係無得揀女的, 但我同個男仔講要高的. 轉頭佢話最高的上緊鐘, 會搵個GOOD SERVICE俾我.

等左10分鐘, 佢先帶我落半層樓梯, 已經有條女等緊我. 樣OK唔高稍肥大波, 唔係我杯茶. 響樓梯佢主動抱我, 重車. 拖住我手落去地庫吧枱坐低. 地庫的燈光好紅, 吧枱位於樓梯旁邊, 有二張高腳椅. 我坐左響其中一張度, 佢就開始環保吹奏. 期間係有女, 服務人員經過. 過左5分鐘, 旁邊亦有另一組客人同女坐下開始服務. 當想睇下隔離如何開波時, 條女拉住我手帶左我去樓梯另一邊, 剛才經過的沙發坐低.

沙發對面係一大塊鏡, 左手面係用一塊好薄的紅紗布遮住. 響呢度開始第1Q. 完事後佢就帶左我入佢自己間房.

入到房, 同香港一樓一冇乜大分別, 幫你沖下涼, 問你飲咖啡定綠茶, 飲完挑逗下你再完成第2Q. 到最後幫我洗埋頭, 休息到夠鐘, 就回到休息室.

總結係: 女非常唔啱心水, 但服務真係OK, 冇咋型, 又叫我慢慢黎.

4/3 海雲台紅燈區:

23K我覺得有啲貴, 加上又唔可以揀女, 怕好似上次咁冇運, 決定唔再去ANMA.

幾日後到左釡山, 就依元老地圖到左紅燈區. 第1間係響街頭, 唔會搵唔到. 我大約晚上22:45到達, 但啲女仲未完全化完妝. 每間舖只得1, 2條女, 我覺得冇食用價值, 加上要趕地鐵返酒店, 所以食白果. 下次真係要住海雲台, 或者果晚唔住酒店, 玩到深夜再去附近出名的HILL SPA汗蒸過夜.

題外話, 其實韓國好多ANMA, 未出發前我響某啲韓國網站都搵到, 但到最後冇去到. 另外, 我響弘大附近都見到好多家ANMA, 包括師兄介紹過或未介紹過的. 釡山西面亦有好多.
唔該Ching, 好詳細嘅Report。 如果太遲趕唔及地鐵,taxi會唔會好難搭,零韓文。
回覆 讚好 不讚 使用道具

thank you for the info, so same girl the whole time?

回復 fourwed #1 的帖子

多謝分享

Best Anma 條女有冇毒龍鑽?

谢谢分享

好詳細嘅Report THANKS CHING

回復 btxhcn #2 的帖子

的士未搭過唔肯定, 但俾個手機地圖佢睇冇話唔識掛.

回復 natzal #3 的帖子

啱, 係同一條女. 但好處係唔會好似FISH咁, 迎賓果PART得5分鐘, 太短了.

回復 roadpeople #5 的帖子

好可惜果條女係冇 (雖然我唔鍾意)

感謝師兄的分享

下次也準備去The Best Anma試試!

去了很多次韓國 反而一直沒去過釜山 看來也該去看看!

多謝師兄分享。
小弟4月出發,正在考慮去 Fish or The Best 。

回復 kaslpctsex21 #11 的帖子

我覺得釡山唔錯, 有好似弘大咁熱鬧的"西面", 亦有好靚如廣安里的沙灘. 當然購物應該冇首爾咁多咁好, 但我不購物.

釡山4月份重有大量櫻花, 應該好靚.

反而想知道下,釜山邊度有anma?
另; start anma 地址同玩法係點?
謝師兄

回復 brotheron #14 的帖子

釡山"西面"(地方名)有好多, 又或者請參考元老地圖.

多謝師兄分享,韓國雞情

very nice very detailed...thx ching

thank you for the info

很不錯的的介紹,可惜海雲臺暫時沒驗證成功,期待下一次

多謝師兄分享