【Tina】直立式猛推~~邊錫邊UN,攬住UN~~~好HIGH~~

名稱: Tina
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A49022-炮台山-兼職女郎-Tina.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Tina
" a: k) c: H5 w) M1 g3 M0 c) w! Y4 @: c* n1 E  A- v5 u$ Z6 o
上到床,又攬又錫左一陣,又玩床上浪漫擁抱對望,然後閉眼車左陣,佢慢慢錫我LIN 掃我細佬,然後奶上又奶下,而我就一路摸佢、渣佢波,一路係度話爽,原來女女既呻吟聲好好聽 ,真係要體會過先知咩叫微妙既爽快。跟住就好細心既環吹,我幾鐘意。7 ~4 p$ p, t0 v; y# C; C& I& ?) a
先女上,邊錫邊UN,攬住UN,微調左幾個腳既擺位,另我倆更舒服,之後女上邊渣波邊推,之後覺得累,半趴式車下插下,最後係呀女最需要激情爽快既一刻,我地揀左狗仔作為LAST POST,直立式猛推,而最後就係攬住,上身後抄美乳射出精彩一發 。已射,感謝,我很滿足。攬實我,好有滿足感,然後沖涼,幫我著衫。我放低家用+TIPS,同佢錫左個GOOD BYE KISS就閃人。 $ [; d6 d2 ]. N7 L2 Q
精彩一發
回覆 讚好 不讚 使用道具

小wo子 發表於 2017-3-9 18:36 . |' ?# s7 B2 L! ]  K6 v7 [( i
Tina
: l+ j' h6 l3 A2 x( S. S, t" t9 O. ~* X) U2 G+ L- p5 o9 I
上到床,又攬又錫左一陣,又玩床上浪漫擁抱對望,然後閉眼車左陣,佢慢慢錫我LIN 掃我細佬,然後奶上 ...

) F% W7 m1 k1 Z1 K" N+ sSexy body figure

回復 小wo子 #1 的帖子5 l* P# T0 l6 E2 h
% n4 K" {8 X6 y" t
身材好吸引

回復 小wo子 #1 的帖子
# c( d* a- I8 e; H& s9 F* m" v% t6 \) t' W3 `1 i0 @
身材正,可以一試

支持一下