[食家報告] 首爾五日四夜 - 第一日 Best Anma + BP Outcall

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟好少寫report, 因為去過既地方都已經有師兄寫左好多好既報告,我都無咩特別補充,而且小弟唔識打中文,要寫真係懶。但今次個位師兄outcall report 真係有明顯出入,要出post提醒各位師兄先得!

小弟身在韓國,今日第二日,尋日下午試左Best Anma, 夜晚call 左酒店女。

Best Anma
正如之前各師兄所講,先係類似bar 既地方幫你吹,再帶你去有薄紗遮掩既細房仔,有張梳化既地方砌,出第一劑,之後入房冲凉,冲完前後上下錫全身,獨龍時條女會套個套係條女到幫你瀬。
由於女質素一只屬一般,要一小時出兩次有D困難,小弟可以平時90分鐘出兩次,差30分鐘同埋條女質素係好大影響。如果回氣唔夠快既師兄,可能要考慮清楚。收費韓幣24萬。

Outcall
小弟跟喱位師兄call 女 - BP Outcalls - Rachael
http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1775069&extra=page%3D1%26filter%3Dauthor%26filter%3Dauthor%26orderby%3Ddateline%26filter%3Dauthor%26orderby%3Ddateline
各位可以唔使試,完全貨不對辦,相中人身形同我硬食個件完全唔同,我個件算係肥。
喱件女應該係agent, 因為用電郵同Kakao talk 溝通時,英文好好多,而且黎到又問返D之前已講過既說話!
女女態度都算好,所以硬食左去算,無謂影响自己心情,韓幣25萬當食左貴野就算!
至於樓主能夠食到好野,可能佢好彩啦!

回復 felixthecat #1 的帖子

谢谢分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享, 希望師兄之後OUTCALL到好嘢, 支持你繼續報告

睇嚟best anma 啲女質素真係嘛嘛,之前嗰位師兄都係唔啱心水。

多謝詳細報告。

好久前去過, 一分$一分貨, 好正常.

Wish you good luck for the rest of your stay!

thx for sharing this good girl - man

我都非常懷疑另外那位師兄BP Rachael報告有冇咁筍,多謝師兄為其他brother親身體驗

bad luck ching. hope to see more report from you.

謝謝分享

謝謝師兄詳細分享!

謝謝大大分享,真是辛苦你了。

很不錯多謝師兄的分享

thank you for the link. nice picture

好似好正咁

回復 felixthecat ##1 的帖子

thanks for your useful report!!! nice

氣質很好,看起來相當不錯。