樓主: ericfrancais

[賽後報告] 2017年三月 從地獄回到天堂的胡志明

回復 hangten #12 的帖子

應該係攞完行李,準備出機場前行李要過X-Ray. 而唔系落機後行李要過
X-ray.  點解?共產黨的嘢系無解的。
回覆 讚好 不讚 使用道具

u really had a happy time there. congrats!

thanks for sharing, good report

太強大,感謝ching分享,好想去體驗下

any good intro place? where is the KTV? can PM me? I'm going on next week... Thanks ching...

ericfrancais 發表於 2017-3-12 11:01
係架。。。不過大陸E家D女唔只樣差,重要係態度西,越南D女態度好好多

完全同意, 以前大陸多囡囡揾食, 尤其東莞, 競爭大所以態度好啲, 而家……
有時態度好, 就萛樣唔太靚都好好玩
多謝師兄分享見聞

mcdullpig 發表於 2017-3-12 10:18
嘩,正呀
小弟都想去越南玩玩
有機會真係請CHING做導遊帶小弟再食過

相信豬兄啲月南話都有返咁上下,你帶隊就差唔多

Thx for the sharing!

austinpower 發表於 2017-3-12 11:48
回復 hangten #12 的帖子

應該係攞完行李,準備出機場前行李要過X-Ray. 而唔系落機後行李要過

Actually this is quite common in many countries.  Even HK has this, but just on very selective base.  It is not security check but is custom check.  If you are bring dutiable items such as wine/spirit or carrying drugs it could easily be seen.

ericfrancais 發表於 2017-3-11 23:35
胡志明。。。給我第一個感覺是。。。回到二十年前的東莞。。。交通亂黎,過馬路睇交通燈就死得人多。。。電 ...

多谢师兄好介绍!!

回復 ericfrancais #17 的帖子

去咁多間場剩係覺得依間值推介 所以先改佢名 不過正常冇人識 越南話

街上 d 女真係正好多
又 slim 又靚
反而 ktv 既質素一般...
係唔係因為係 ktv 做小姐搵得多, 所以食到肥哂呢?

回復 ericfrancais #1 的帖子

多謝師兄分享資訊,小弟到時要過去越南再給你要資料,多謝!

Enjoy。。。。。。。。。

happylife 發表於 2017-3-12 02:10
可否pm平陽ktv資料

睇 35 樓。。。。。。。。。

常州巨力 發表於 2017-3-12 02:17
回復 我叫阿牛 #3 的帖子

Ching, 唔該pm個地址同媽咪聯絡方式

jokermania2 發表於 2017-3-12 06:45
Ching 可否pm平陽ktv資料 , thank you

gogothai 發表於 2017-3-12 08:17
Ching, 唔該pm個地址同媽咪聯絡方式

師兄 想 問下裹間野甘偏僻 會唔會危險。。。