樓主: ericfrancais

[賽後報告] 2017年三月 從地獄回到天堂的胡志明

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ericfrancais #1 的帖子

谢谢分享

ericfrancais 發表於 2017-3-12 16:52
睇 35 樓。。。。。。。。。

C兄,你地平陽帶女住邊到? 住返平陽定出返1郡,5郡? 同埋女肯肯跟你出返黎多??

Report load with pictures and useful details. The beer girl is pretty and the girls in the last few pictures look great.

dailikhui 發表於 2017-3-12 20:35
C兄,你地平陽帶女住邊到? 住返平陽定出返1郡,5郡? 同埋女肯肯跟你出返黎多??

我哋都係返1郡住,因為一早訂左
你可以揾媽咪訂平陽酒店

D女好似好過1127, 上個月去唔掂

個場收費均真好吸引喎
有冇詳細地址?

多謝分享平陽的ktv 訊息。亦 Support 師兄真實報告。食到豬扒都一樣報告。我 2014 亦食左隻豬一般的女女,亦照放相片分享比大家睇。好彩呢二年雞運好,無再食到扒餐。唔介意去咁遠,呢個場的價位系好親民。在五郡beer om 都咁上下價。如果 Ktv 就要 double.

刀幾坻沅

THANKS CHING 圖文包膠

如果ching 仲有下次再去hcm 既話可以考慮下
- 出左行李帶後過完 x-ray 機往最左面 有間vinaphone 專櫃, 上網卡5gb data卡 ~1x 萬, 會平好多 !
- 食靚越式牛河 , 5區 錦麗 或者 其他唐人開既都會好好食 , 1區既話 Pho Hung 就比較好d  
- agent 囡唔岩唔洗硬食, 比番車錢打發佢走 , 唔洗怕
- 撇除700 1127 呢兩間 , hcm 其實好多韓式k 場 , 或者 beer om 收費都好均真, 只係d 中文歌較舊, 甚至仲用歌薄點歌, 當然硬件不及平陽k 場

繼續期待你既包膠

tai-r 發表於 2017-3-13 00:08
THANKS CHING 圖文包膠

如果ching 仲有下次再去hcm 既話可以考慮下

多謝師兄
我就係Vinaphone到買卡
Pho Le 我都有食,係第一日落機太肚餓先去嗰間
我本來唔想食,不過D兄弟肚餓话好一餐唔好又一餐,先至要玩輪盤玩命。。
最主要唔識路唔知地址,如果唔未點會玩到咁遠。。。
多謝師兄提醒

austinpower 發表於 2017-3-12 23:21

多謝分享平陽的ktv 訊息。亦 Support 師兄真實報告。食到豬扒都一樣報告。我 ...

越王何時再出動

另外師兄有冇試叫雞網
因之前有其它師兄推介過

happylife 發表於 2017-3-13 00:55
另外師兄有冇試叫雞網
因之前有其它師兄推介過

無。。。第一日中伏已經怕左。。。

買4G咭 速道慢唔慢?
求pmktv資料

回復 happylife #53 的帖子

我會在六月出戰越南二星期。

師兄,小弟已加好友,過兩個月去,可否pm 小弟媽咪資料

用心報告....讚

回復 Sacdem #2 的帖子

Ching 我月尾去越南玩見你平陽個post想揾你請教可以wechat 傾?
Wechat ac :thaicircle 或者我add你都得到吾該ching真心求教