好耐無蒲頭之後補D1, 東B另加新鮮金池報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好, 好耐無喺度出現...因為真係忙到PK...趁今日有時間尋晚去完金池補個報告先...

首先簡單講一講, D1+東B係後補報告, 好似已經係舊年8月去, 唔鍾意睇可以SKIP左佢...我自己想留個記錄啫...金池尋晚首次幫襯

D1+東B (2016年8月)
星期日中午出發, 買左張東B AV套票, 到步食野, 輸左幾千銀, 時間尚早, 週圍遊走下,7點左右到左D1, 入到場印象中無其他客, 慢慢揀下女, 可食用的唔多
見到有個泰模有D笑容, 但係皮笑肉不笑果種, 一般其實我唔會揀...但係其他真係唔太揀得落手結果都係揀左果個泰模, 好似$2020, 之後上房, 好似係識廣東話, 流程都係泡泡浴之後上床玩, 果然真係機械式服務, 仆你個街竟然同我黎個戴套吹?? 進入前見佢好似有落KY, 我連考車牌嘅意欲都無, 又打假波, 求其完事, 事後泰模拎左張相出黎話自己參加過泰國選美, 關我撚事, 我淨係知我跌左兩千...完...

完事之後漫步過東B, 9點半左右上到去, 大堂客唔多, 都係鍾意星期日或者閒日去多D, 按腳好爽果個男師父放假, 又比之前幫我按開果個越記囡囡又發現到我, 搵佢按左個肩頸, 相熟經理原來今日病左唔喺度, 話會安排個佢fd嘅經理招呼我, 我呢d二打六其實唔使對我咁好啦...有人水池選美我又埋去睇, 具體有幾多女女唔記得, 印象中好似有6, 7個韓妹, 高質素, 不過今日輸錢無揀...公主質素今日一般食唔落, 揀左個有笑容對住我嘅model, 今日客唔多, 好多主題都有房, 終於唔使再玩女僕, 揀個空姐試下先, model換空姐制服帶我上房, 離開大堂之際比個經理叫住左, 原來係個相熟經理通知左另一個經理叫佢照顧下我, 不過我已經揀左女

空姐房係細d, 過程唔太記得, 記得嘅係張櫈可以變床咁上下, 會有氧氣罩吊落黎, 女女好似會幫你戴眼罩挑逗你咁上下, 女女身型有d肉但係未叫做肥, 可以接受, 吹果陣有眼神接觸, 有深喉, 女女好好笑容, 好好反應+淫底, 有主動大車無須考牌, 係張床細d, 其他都唔錯

完事上返大堂頭先叫住我果個經理坐底左同我吹左好耐水, 又識多個朋友, 一點左右真係頂唔住...第二日要返工...走人

總結, 今次D1有D失望, 好彩有東B補返數, 去過幾次東B幾次體驗都唔同但係都係好, 有時見到有D師兄去完東B覺得唔好, 其實講真真係睇彩數...同埋日子...多人嘅時候講真女女梗係想密食當三番, 求其拿拿聲夾爆你想再做多個都係正常, 爆場果陣經理難兼顧咁多人都係人之常情, 人地都係打開門做生意, 講真我呢D又唔係咩豪客, 其實唔招呼我我真係唔介意, 人地肯招呼我可能我真係唔會抱住自己係大爺嘅心態, 又覺得傾得埋, 識尊重人自然有人尊重你, 非針對任何人或者態度, 只係分享下我自己出黎玩嘅態度, 今次唔爽咪顯得下次爽嘅時候更爽

12/3新鮮熱辣首闖金池報告

又係星期日, 訓醒個晏覺無無聊聊唔知點解自己喺氹仔, 行左陣新嘅巴黎人, 之後7點去左玩兩手, 2個鐘執左萬五左右走人, 見9點咁早突然心血來潮想去沖個涼, 原本想去返東B但係一上去就會不自覺坐好耐...第二朝要返工所以去試下第二間, walk in金池10點左右, 浴室稍舊, 有幾個阿姐幫人沖涼...完全無興趣...

去到大堂目測大約5,6個客, 燈光有d暗, 豬扒都會變女神, 一入去坐底就有個女女走埋黎坐底, 叫野食傾左陣計叫我揀佢我話食左野先, 件三文治塊包硬到好似乾左嘅百潔布 ...一路食女女見到我面露痛苦表情覺得好好笑, 佢話豬扒包好食幫我叫左個豬扒包食, 仆街佢落單陣講廣東話...一早講你講廣東話唔好要我獻醜丫 , 女女識少量廣東話, 個豬扒包可以接受

湖南女女無乜意欲想走開一直痴住我, 週圍望左下可食用率唔高, 咁就留住佢先, 眼見佢顏值係全場最高, 真係唔錯, 我認為拍得住東B model, 前面有師兄選美我遠望下, 多數定唔記得全部女女都係著全黑one piece透視裝, 女女聲稱自己見到我望其他女女唔高興呷醋, 呃鬼咩, 當我第一日出黎玩咩...見你扁咀咁可愛, 食完豬扒包就一於食你啦, 上房前經理問加唔加七十幾蚊玩埋啫喱, 我問女女玩唔玩佢無所謂, 咁就加啦乜都試下起身上房女女一企起身同我差唔多高...咁筍?!原來係對高踭鞋高

上到房女女除左高踭鞋都唔矮, 163高, 解甲之後身型幾靚, 有肉但不肥, 波型唔錯大小適中, 正 , 女女先去校水沖涼同準備, 之後入去一齊沖, 有張要跪喺度玩嘅水床, 首先跪上去趴喺度, 波推, 咀仔漫遊, 有毒龍鑽, 之後轉身45度訓低, 再波推, 水蕭, 之後抹身, 幾細心跟住我見佢坐喺床叫我過黎我又坐底, 佢喺度笑, 原來叫要我訓上床, 第一次黎鬼知咩, 話我呆呆的, 笑起上黎幾甜, 訓上床入正題

上到床鍚下我D肥肉, 我就一路摸佢一路搵佢D敏感位, 跟住開始吹奏, 從天花塊鏡望到女女條腰好幼, 身型真係一流, 有啜袋, 爽到痺, 吹果陣唔急吹爆, 慢慢好溫柔咁吹, 脷仔尖尖又有D力咁好爽, 好投入, 戴套進入feel到好濕好順滑, 少緊, 順帶一提金池係用0.03套, 值得一讚 , 首先女上, 一般出面女上都係坐蓮豪無感情集中你前半進出務求拿拿聲夾你龜頭等你拿拿聲射, 呢個女女坐左上黎係後半條咁上落, 坐左上黎幾下趴埋落我個身得淨係個蘿上下咁搖, 攬得好實好有feel, 一路轉左幾個姿勢都無炸營, 仲愈玩愈濕, 玩到望到佢個咀唇微張好吸引, 之後從後狠推派彩  事後一齊煲下煙攬住傾左陣計沖涼, 突然諗起頭先好似無考車牌...不過今次玩左好多後推姿勢所以無車又正常, 因為個身型從後睇真係好正, 成程淨係推車我都制

女女同我講有送個大堂項目叫我可以用埋佢, 出到大堂都無停留直接浴堂沖涼, 時間不早第二朝要返工, 又有個阿姐走黎撩我話幫我沖...是鬼但啦反正送嘅...幫下阿姐做張單啦...沖沖下傳來強勁嘅音樂, 仆佢個街...11點半好似係有game玩但係我唔記得左...點解呢一刻我係比個阿姐摸緊唔係比d女女摸緊 懷住無限後悔心情就涼完...呀...其實...d姐姐沖涼果陣可唔可以唔好一路從後搓我粒lin一路喺後面呻淫...我無意得罪...其實...真係唔太好受...尤其係...個阿姐個口...有d臭...

最後埋單, 175x, 好似係60分鐘, 兩個字 - 抵屌
下次可以再幫襯

舊年八月澳門D1+東B之後事隔左咁耐先再黎澳門, 中間仲有去過泰國曼浴+芭提雅都有D經驗可以分享下, 仲有玩左D深圳口爆場同酒店女, 有機會再喺其他版面分享, 4月都可能會再戰澳門, 5月都籌備緊再戰泰國

因為依家太忙所以會少上黎, 多謝一路以黎各位師兄對我長篇報告嘅支持同分享令我依家喺澳門都可以帶到朋友玩下叫做熟架步, 多謝各位師兄收睇, 希望各位師兄次次都贏錢之餘又可以食到好野
回復 asaki #1 的帖子

很好的分享,謝謝
回覆 讚好 不讚 使用道具

精彩

辛苦哂了師兄

很詳细的報告,谢谢師兄。

個人覺得金池好玩過東B
因為金池囡囡會響個場同客吹水

謝謝分享!

非常精彩報告。

一路從後搓我粒lin一路喺後面呻淫  搞笑喎  師兄

很好的分享

多謝師兄分享

支持師兄超詳盡包膠

金池的CP值真的蠻不錯的
恭喜師兄啦!
謝謝分享

Thanks ching for such detail report.  It really seems Macau quality is going down.

金池真係幾抵玩……
又就腳

D1就快仔之選
浴缸係賣點

東B就未去過添……

很好的分享经验,谢谢!

很好 很用心

師兄好文分享,萬分感謝,不知道D1個泰M工號多少,透露一下,防止其他人中伏

發帖很用心啊!

好詳細
有趣包膠
支持CHING