【Tina】沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址哂

簽到
名稱: Tina
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A49022-炮台山-兼職女郎-Tina.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Tina
2 b/ O. B7 h' F, w* z. J( H' @3 d0 y
呀女房間好企理,女女好好笑容,先幫我除衫褲鞋襪,7 F9 q2 O% [0 z
跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗,最正就係有波推! 4 ]; }7 ^9 o( [, O
佢對大波波,係最佳既按摩器,慰藉我背部胸部每一寸肌膚,
0 b0 C$ `: e* j水蕭夾腸,原來係幾爽,係好唔錯,係我身上磨磨吓,又滑又爽!+ N, W/ E3 B/ Y2 Y! w% [, `
! [) f& f# q$ k+ U3 V. |1 l$ ~
沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,
2 E% h- S; n' G環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。7 m( z# B/ ^! ]: c: L
吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!( e) r  u# S9 j
換女上,原來湯碗波都可以彈下彈下,睇到我呆晒,真係正," o/ ]4 s8 S% Z& P
忍吾住要邊插邊啜奶,我忍唔住坐起玩坐蓮響,女女在我上面un,我攬住佢既感覺真係好舒服!; d2 X0 J' t7 G; K  m! G
全身軟棉棉,好有肉感,un左幾分鐘,我同女女車住就爆左。
回復 許諾 #1 的帖子. X; z, @3 B5 P" @0 `' I
/ S8 x+ V0 T0 ?- e/ E& O1 {
大波夾腸,一路做一路車。
回復 許諾 #1 的帖子# ?% \) _5 K* e- p7 \

2 I7 j6 g* L4 F% DThanks for sharing! Great experience
   Big boobs
係唔係真料先?
多謝師兄分享
回復 許諾 #1 的帖子) {& L3 p: M/ R, I1 S
1 b5 Z5 n8 v+ }5 P" o7 ~
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 14:19