想問下東X如果想加多一Q係唔係要比多張套票錢?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如果想同同一條囡囡來多一Q 要加幾多錢? 聽講係同你買多次套票無分別?

其實東X D 囡囡可唔可以過夜?
如果私下約SUNA D 囡囡出黎搞, 係唔係會比個邊D人教訓?
大把CHING甘做啦, 只不過囡囡濕吾濕你LAW
回復 燕人張飛 #2 的帖子

好多C兄都會私下約,不過吾會係澳門私下約,通常都出內地
有無乜野攻略點私人約呀, 加WE7, 之後呢??

BTW, 如果正路咁同一條女加多Q, 東A 點計法???

有隻套票系75分鐘兩Q的

囡囡可以過夜, 你有錢就得, 包佢蜜月

至於幾多錢就自己去上環東方旅行社問
ivancww 發表於 2017-3-14 18:45
有隻套票系75分鐘兩Q的

囡囡可以過夜, 你有錢就得, 包佢蜜月

ching 你話套票係2 Q? @@
我次次係東方旅行社買套票過去都係一條囡囡一Q.....

會唔會係我比人水左?
燕人張飛 發表於 2017-3-14 19:30
ching 你話套票係2 Q? @@
我次次係東方旅行社買套票過去都係一條囡囡一Q.....

我意思系其中有一種套票系75分鐘兩Q (好似叫任意套票), 晤系話每種套票都系兩Q
ivancww 發表於 2017-3-14 20:11
我意思系其中有一種套票系75分鐘兩Q (好似叫任意套票), 晤系話每種套票都系兩Q

明白, THX CHING!
冇記錯任意好似係3588...好似
玩得开心,给钱就行了…
要多少钱

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 08:53