切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

18miss.com 成人用品專賣店I-1 世界泰拳格蘭披治 2017
熱門搜尋: 請稍候...... 進階模式
查看: 12774|回復: 52

[食家報告] 再戰吉原,勇闖高級店     [複製鏈接]

簽到
魄力
102 點
魅力
19 點
潛力
16 點
黃金
0 兩
3003 元
發表於 2017-3-14 |顯示全部樓層 |舉報

吉原出征, 初訪大眾店  
http://141hongkong.com/thread-1661284-1-1.html

再戰吉原,勇闖高級店
半年前經過上次戰役失敗,上個月就去咗高級店,又係搭巴士去,walk in直入, 最後的畫面出現了!又係用日文講我係香港人,
成功進入搭lift上樓. 一開門兩個阿哥跪下喺度歡迎,真係有啲受不起,一入等候室,原來冇人,得我一個客。
先同黑服講我日文麻麻,佢仲話我哋咪講緊日文囉?大丈夫!
呢次發達了!有五條女俾我揀,我問佢邊個Matt play最好,佢話個個都咁好。
我就揀咗個紅色旗袍(不開名了),五個中最大波嗰個99G ,應該呢次唔會死錯人, 77,000 YEN即比。 (120 mins)

高級店即係高級店,等候室裝修都靚過人,有黑色四人沙發,又有黑色單人沙發,室內燈光柔和又昏暗,好似啲古堡個書房咁!
見到有個雲石煙灰缸,都忍不住抽了一根煙及飲熱咖啡。之後就好快有客到,兩個日本中老客來了,衣着係三件頭西裝,似啲社長級數。
好快又有一個類似設計師嘅日本佬入咗嚟,黑衫黑褲黑色大帽,靚仔版嘅Y文咁! 啲客路都咁高檔,D女應該都係好正掛!

一入房囡囡就即尺,好快就忍唔住口爆左,佢仲話哀屍!之後就冲涼及Matt play,浮床上比佢騎左上黎,佢搏命搖,搏命un ,搏命叫!
金翅仆街了!原來係中出左!突然我聽到一把男人聲,原來黑服叫我入閘,
原來以上囡囡情節只係我坐係等候室既性幻想,相信這些等候室妄想症,都不只是唯獨我一人才發作。

出了等候室,囡囡正在lift內等我,佢一身白色one piece 䄛屌裙,黑色短髪,相頭係可愛gfable類型。
70%似相中人,但波就一定唔係G級巨乳。之後再上房間嗰層樓,房間係用歐洲名牌作房名,如果係香港地,一定比啲版權律師告9死。
呢度房間比較大,裝修也豪華,我以為高級店會係雙人床,原來都只係單人床,床邊仲有個單人黑色沙發。
佢叫我坐係沙發,一件一件衫幫我除,除到底褲時,佢會用條毛巾遮住我下體,之後再潛入去除咗條底褲。
好有步驟幫我摺左啲衫,直頭好似禮儀師一樣,當時我覺得我只係一條死屍。

跟住佢就主動過嚟打車輪,一陣潤唇膏香味,車哂佢咀上嘅潤唇膏先停,之後佢就除咗條䄛屌裙.
天啊!佢套內衣套裝非常之正,係啲吊帶絲襪套裝,即係有兩條帶夾住絲襪嗰啲,以前AV常見。
一路嘴佢一路脫清光,見到佢真身先覺得佢係正,pink Lin ,幼腰,毛色靚,頂多25歲。
最期待畫面出現了,要黎即尺,可惜佢攞咗袋出嚟同我尺,利申已割包皮,JJ乾淨。但我日文有限,無謂一開始就作商業糾紛!
之後再上床69再吹,咫尺之間我一定要睇清楚日本鮑係點,佢成副㗎餐非常新淨,菊花完整,薄唇一線,反開鮮嫩粉紅,
不過核心收得好埋,撥開好耐先搵到。舌攻核心,佢不停呻吟,並放下樂器,盡情尖叫。
自問自己口技九流,佢就演技一流,可能呢D就係㗎妹可愛之處,演技氹得人好鬼開心!

女上完成第一戰,飲杯凍咖啡休息一下,之後就坐定定body沖涼,洗完白白就去浴缸浸,佢就坐落嚟浴缸幫我按摩小腿,非常舒服!
上次去激安店條女唔肯玩Matt play,呢次確實左一定有得玩,內心非常興奮!
原來呢度係有大型雙人浮床,囡囡開始表演手打nuru, 加啲熱水,再用火車捐山窿嘅手勢混合,將透明nuru倒落浮床,
佢就跳落浮床滑來滑去,成條美人魚咁非常優雅。
我之後上水就反轉伏下浮床,兩手放在浮床左右上角,兩腿分開,準備行刑!之前從未玩過,以為只係普通波推body,
原來係會360度環回轉推. 最勁一招係炒入我身下浪起我,直頭鏟入車底中,如果佢入位唔准,春袋都俾佢撞爆!
可惜毒龍鑽方面未算徹底,但有反托起我對腳,感覺佢喺度啜哂10隻腳趾,不過我反轉咗睇唔到。
之後佢伸手拉我轉身,咁我就180度反轉。再上袋再玩69,呢次我冇食鮑,怕食左透明即啫喱會攪肚痛。
之後佢就騎上黎,係啲咁濕滑嘅環境,我地嘅快感毫無寸進。
其實邊個天才發明浮床想搞嘢,毫無重心借力並浪費精力,不如喺釘床上搞嘢啊笨!最後移動到床上推車完事!

最後仲有15分鐘,冇能力再做第三Q,再飲多杯咖啡,又到日語測試時間。
我話我自己係宅男鍾意高達,佢又話開自己鍾意高達,我當然唔信佢,佢就攞咗張秋葉原gundam cafe會員咭比我睇。
我日文見底後就攞出手機,又到用Google Translate嘅時候,佢有攞出手機出嚟,
係日本品牌kyocera 防水防震手機,並唔係一般架妹blink blink嗰啲,
佢就掉個電話落地下測試俾我睇,睇佢手機,就知佢工作環境同地盤差唔多。之後再睇下佢啲生活相,
佢話佢D朋友都係吉原開工,佢講D店名俾我知,可惜我記唔到。
時間到了錫啖走人!

落到去等候室災難就出現,有四個大肥仔坐咗喺度,我唔知佢用普通話定國語交談,利申:唔識分。
有個仲喺度講電話添!同時刻同我入閘嗰幾個日本佬都出嚟,見到咁嘅情景佢哋都好怪。
七人Van準備好我就離開,停車場道見到有三個港客,同黑服傾緊計,扭扭擰擰咁!我乜嘢都唔理上車走人。

後記:囡囡質素非常好,後生又斯文,可惜自己喜歡痴女糸,冇環保吹下,呢次玩起上嚟未算投入,
下次一定要爬埋網頁囡囡性格,唔好淨係睇三圍身度咁膚淺。
自從C記停收外國人後,大家都怕吉原政策會"當撈侵"化,如果D日本客/囡囡反映比店鋪聽,
加上又東京奧運前會洗太平地,咁可能將來會發生巨大變化,咁我不得不重申考慮plan B了!

已有 11 人評分 魅力 收起 理由
Avatar maraman + 100 + 2 發帖很用心啊!
Avatar smallyuen + 100 + 2 內容豐富,大開眼界!
Avatar marksos + 25 + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar bagadlllmcfh + 25 發帖很用心啊!
Avatar richardwin + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar tarochan + 100 + 4 發帖很用心啊!

總評分: 錢 + 370  魅力 + 15   查看全部評分

論譠元老勳章 百萬富翁勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 「友誼大使」勳章 萬千寵愛勳章 究極元老勳章 141榮譽勳章

魄力
215863 點
魅力
23709 點
潛力
0 點
黃金
28604 兩
101909 元
多謝師兄分享,非常幽默抵死!

魄力
246 點
魅力
55 點
潛力
2 點
黃金
9 兩
124510 元
好棒,就是料金贵些,不过高级店很值了

魄力
240 點
魅力
3 點
潛力
10 點
黃金
0 兩
5366 元
感謝師兄分享

魄力
1072 點
魅力
22 點
潛力
0 點
黃金
2 兩
16744 元
多謝師兄分享

魄力
902 點
魅力
85 點
潛力
0 點
黃金
1 兩
25407 元
hehe99 發表於 2017-3-14 18:58
吉原出征, 初訪大眾店  
http://141hongkong.com/thread-1661284-1-1.html

ching pls pm 邊間

魄力
1435 點
魅力
155 點
潛力
0 點
黃金
6 兩
25141 元
高級店服務的女的確好些
私は少しだけ日本語と英語話せます

魄力
390 點
魅力
128 點
潛力
0 點
黃金
32 兩
40238 元
師兄應该是去了L記。

魄力
102 點
魅力
19 點
潛力
16 點
黃金
0 兩
3003 元
cdrom1972 發表於 2017-3-14 23:02
師兄應该是去了L記。

師兄心水清!

魄力
102 點
魅力
19 點
潛力
16 點
黃金
0 兩
3003 元
tarochan 發表於 2017-3-14 19:38
多謝師兄分享,非常幽默抵死!

多謝師兄!

魄力
887 點
魅力
23 點
潛力
109 點
黃金
5 兩
17210 元
It's good,  囡囡 looks long hair on the web, looks really hot, but 攞咗袋出嚟同我尺, points deducted.
So many foreigner in this shop, you are right it's time to have plan B. Anyway, very good post, and I like '春袋都俾佢撞爆'

魄力
887 點
魅力
23 點
潛力
109 點
黃金
5 兩
17210 元
回復 hehe99 #1 的帖子

Forgot to ask you, what's your plan B?

魄力
328 點
魅力
24 點
潛力
3 點
黃金
0 兩
23675 元
恭喜巴打今次搵到好野。
可以pm鋪名比我,下個月出發,

魄力
2653 點
魅力
925 點
潛力
9 點
黃金
383 兩
3111058 元
發表於 2017-3-15 |顯示全部樓層 |舉報
弓起師兄有個美好回憶

魄力
102 點
魅力
19 點
潛力
16 點
黃金
0 兩
3003 元
marksos 發表於 2017-3-14 23:10
回復 hehe99 #1 的帖子

Forgot to ask you, what's your plan B?

自己要努力學好D日文先, 想玩巨乳/人妻店.

魄力
406 點
魅力
77 點
潛力
0 點
黃金
40 兩
56877 元
師兄真幽默,還以為真的中出了,哈哈

魄力
2009 點
魅力
455 點
潛力
193 點
黃金
64 兩
166394 元
hehe99 發表於 2017-3-14 18:58
吉原出征, 初訪大眾店  

我上次喺L 記都有滿意嘅經驗
L 記間房算唔錯了, 都幾大, 我去其他高級店間房比較細, 一入房就係單人床, 隔離已經係SHOWER 地方
袋袋即呎哩樣野, 其實你可以照問下佢唔用得唔得. 問佢NO SKIN 或NO CONDOM 佢地都應該聽得明
好多時其實佢可能係OK 的, 只係跟規舉就自動波用袋袋

BTW, 樓主你上次去格安店真係勇者........
最近外遊HAPPY 紀錄
排名如下 - 東京/新加坡/悉尼/上海/首爾

魄力
2495 點
魅力
611 點
潛力
25 點
黃金
220 兩
1274033 元
Need to try it next time

魄力
1531 點
魅力
44 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
27644 元
NICE SHARING....幽默有趣

魄力
875 點
魅力
70 點
潛力
2 點
黃金
30 兩
54608 元
原來以上囡囡情節只係我坐係等候室既性幻想~~笑左出來

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-7-23 12:52