[食家報告] 首爾五日四夜 - 第二日 Castle Anma (Hera Anma) + Outcall Agent

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

返到香港有D時間就寫埋之後幾日既行程啦…

係喱度要先多謝兩位師兄,第一位,當然就係造喱個地圖既偉大師兄啦!
但唔好意思,小弟唔記得係邊位咁偉大,無私奉獻出黎,希望師兄回應一下,小弟可以記下大名!🙇

第二位就係rance111 兄, 小弟之前跟佢report - 首爾黑暗行搵左個agent (Bohemian) , 今次又跟佢個report - 首爾黑暗行part2&part3 搵左個 agent (Petitseoul)(第四日report會提到)!
多謝兩位師兄!🙇

第二日
Castle Anma (Hera Anma)
因為之前去過喱間,之前條女既樣、態度、服務都令我滿意,所以今次决心返啅喱間。
先講講喱間以前叫Hera, 我上次黎已經改左名叫Castle,我估裡面同以前無大分別,因為仲見到有D地方印住Hera名,即係無裝修過。
喱度同Best有D似,先係類似bar 既地方幫你吹,再帶你去有薄紗遮掩既細房仔,有張梳化既地方砌。
但喱度只出一劑,所以係出面砌一陣,條女就拖你入房,入房之後再做服務再扑野。
今次條女樣ok,但小肥……而且態度一般、服務一般,而且我係首爾玩咁多次,喱次係第一次帶套吹。
草草了事後好失望,出到去用google translate打好一段意見,諗住同個manager反影下,點知個女manager一味同D熟客傾計無埋黎我到,咁又係,我又唔識韓文,佢英文又傾唔到幾多句,埋黎我到把鬼,於是我惟有走人啦……
收費韓幣22萬。

OutCall - Bohemian
喱個agent 我之前搵過一次,佢有兩大唔好處,一就係所有agent既通病 - send假相!二就係約好左,但經常改,換人、改時間,甚至取消……
我仲搵佢係因為之前佢俾左條女叫Sophie,雖然真人唔同相,但靚過相會介意咩?我個人認為Sophie超正,至今難忘!
所以今次都再搵佢,而佢今次原本推薦個叫Sandy既俾我,點知之後又後原來姨媽到 (換人again),要改安排Crystal, 咁我都ok (同rance111兄做襟兄弟)。
黎到條女樣係絕對唔錯,幾靚,身形有D肉但唔肥,而且真大波,我估C至D級。
但問題係條女好似痴痴地,講野表情動作都好誇張,扮可愛時都誇張過人。
正如rance111兄所講,條女鐘意尖叫,真係好煩,好影響投入,於是都係草草了事然後放佢走。
收費韓幣30萬。

**有師兄問我住咩酒店可以俾outcall女黎,我係到覆啦,我係住民宿既,不過當然係獨立單位啦,前後住過兩間唔同既民宿,outcall女黎到都無問題。

多謝師兄, 期待你第四天報告

另外, 乜有酒店唔畀OUTCALL女嚟嘅咩?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 fighter2006 #2 的帖子

哈哈,我都唔知,係有位師兄PM問我,所以咁答囉……

CASTLE 有冇獨龍鑽, 洗車底?

非常懷念當年第一次首爾經歷就係hera,當時條女女真係超正

回復 felixthecat #1 的帖子

多謝分享!!

多謝分享

謝謝分享,戴套吹真是不能忍啊!果斷拉黑

回復 roadpeople #4 的帖子

喱條女吹都要用套,獨龍同洗車底喱D粗重野唔使諗,但其他女有無我就唔知喇……

thank you for sharing!

need to try it next time in korea

回復 ilovejapangirl #8 的帖子

原來個map係由ilovejapangirl師兄你貢獻既,我係我個post仲搵邊位師兄咁偉大,終於俾我搵到喇!多謝你呀!

師兄別客氣喔 ;-) 大家互相幫助  ~~

好精彩的報告, 多谢分享!

期待第四天報告~!

其實Crystal不是不好就是很愛尖叫很討厭而已!
我是一ˊ直很想試JOY但都沒碰到過.....

點搵民宿? AIRBNB?

係唔係平過酒店?

rance111 發表於 2017-3-24 03:21

期待第四天報告~!

Agent 之後話幫我安排Sandy, 但連續兩晚放我飛機,最後一日佢話可以安排Joy, 可惜我要返香港……

roadpeople 發表於 2017-3-24 11:59
點搵民宿? AIRBNB?

係唔係平過酒店?

係,Airbnb, 大約400-500一晚,平過酒店,房間又大過酒店,不過入住期間無人執房,但我就係鍾意無人騷擾。

felixthecat 發表於 2017-3-25 04:45
係,Airbnb, 大約400-500一晚,平過酒店,房間又大過酒店,不過入住期間無人執房,但我就係鍾意無人騷擾。

冇得換床單,,,,
如果...
顏射條女....D漿漏晒落床單...
又或者條女淫水山洪爆發....成床濕晒
咁就唔多衛生啦

felixthecat 發表於 2017-3-25 04:41
Agent 之後話幫我安排Sandy, 但連續兩晚放我飛機,最後一日佢話可以安排Joy, 可惜我要返香港……

師兄你竟然可以容忍呢條仆街?