[曼谷] MITU 蜜應該係BKK最正嘅Nuru Massage

泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: MITU 蜜 網址: 
是次消費: 4000~5999銖 日期: 2017-03-15 消費意見 值得一試 返啅指數: 9/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

要去Singapore 工作3 days,甘啱老虎又番咗美國外家,同公司攞埋上年剩餘7 days annual leave,
一於飛嚟BKK玩盡佢 上個星期六中午到,Check 完 in 即刻BTS去Phrom Phong,首先去咗Addict,
依加嘅空姐店Addict真係超唔掂,啲女奇型怪狀三尖八角,完全食唔落 即過隔離Club102食咗件Michelle 好正,
詳情唔講啦因已有C-Hing 出咗post,真人靚過相

佢 Line嘅頭像相

跟住幾日食咗件Baccara 幾似 AOA 嘅 Jimin,

超大胸34E起碼,仲係罕有真波,態度好好不過行貨服務冇乜驚喜。
反而之後食咗兩件蛇美囡都好滿意,有侍浴環吹,態度有 heart過 Baccara啲女
入正題昨日 booked咗今朝11am 蜜,揀咗 Ai 25、6歲度,36D pink lin真波,軟熟得嚟而堅挺,
樣亦唔錯中上之姿,$3700b 75 mins,nuru massage 絕對比大手町啲女好得多,
囡年紀亦較大手町年輕,真係好有日本吉原 Soapland嘅質素,
條女做起上嚟幾淫,1 Q完咗主動問我嚟多Q,可惜自己,昨晚玩咗兩Q,生物子彈所剩無多,
真係年紀大機器壞 不過 I will be back P.S.蜜個日本 Keeper 超友善,比大手町條光頭日本佬好得多!

小小睇會 : 自己滴酒不沾,所以clubbing冇興趣,Agogo bar如 Baccara 啲女樣靚身材正,入到去點都一定揀到女,
不過服務就真係行貨過行貨,反而日式按摩和蛇美囡多有驚喜,以後重心會放喺厘兩邊。
明天會去Hi Class 或 Victoria Secret 撞下手神睇下有冇運,寫住咁多先,係時候去蛇美巡視一下啦

師兄試下去night club
可能會平日杯酒不沾 今晚總喝不厭
回覆 讚好 不讚 使用道具

Oceanpuck 發表於 2017-3-15 22:50
師兄試下去night club
可能會平日杯酒不沾 今晚總喝不厭

春爺神曲

Thx Ching report! 想想Ai好耐, 36加真波真係好吸引!

VICTORIA SECRET 好少有師兄出REPORT

等你呀!

旗待報告

Victoria Secret? 唔系摺咗咩?

多謝師兄分享, good job!!!

回復 athrun66 #1 的帖子

期待師兄更新的報告!

MITU 囡囡質素真係一時時
有好野book定穩陣

師兄原來我同你都幾相近,結左婚都可以單飛泰国,酒我又吾好只好玩女,連女都吔埋同一條,但大手汀我真後悔,早知去你果間啦,麻烦明晚幫幫手攞Michelle嘅微信我,跪求師兄呀^^

Agogo bar如 Baccara 啲女樣靚身材正,入到去點都一定揀到女,不過服務就真係行貨過行貨,反而日式按摩和蛇美囡多有驚喜

客多女少, 唔憂做
日韓遊客唔講價又亂比錢
AGOGO班古惑女, 咪當D客係水魚囉

好想即刻聽日就飛去bangkok搵佢地

大波女女真系不错

師兄有有7日偷跳, 正到俾!

下下個礼拜到我去

以前好喜歡去泰國沖涼, 但現在差唔多100%假波, 冇晒興趣~~~

真波nuru按摩最爽。

d女全部好正 雞運幾好

期待師兄,VICTORIA SECRET報告