[曼谷] BANGKOK 4 DAYS 夜遊行

泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: CLUB102 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期:  消費意見 一定要試 返啅指數: 10/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

CLOB102..MICHELLE (LEFT 2)

CLOB102..MICHELLE (LEFT 2)
太耐冇去,冇哂印象,多得呢度D師兄資訊,總算可以學以至用。第一晚俾朋友帶去十八層地獄六樓,囡分4000,5000,5500,約四十件,4成可用,我地五條友四件真波,唯獨我件係假,陰公,入房先浴缸波推夾腸,全程冇吹蕭,洗完上床帶袋吹咗陣就開波,点解好似係馬榄咁,冇哂服務,之后自己都冇乜mood,出完都放佢走,5500食相頭身型可以,服務就吾合格,第二晚睇咗有位師兄推介嘅club102,去到得4件,其中一件勁似鬼妹,36c,166cm,身型苖條冇多餘嘅肉,諗住可能會假波,但入房一除衫,彈彈吓喎,細佬即時醒哂,房內只得花洒,冲完身佢話先按摩,我話開波啦按乜鬼呀,之后環吹,跟手仲有得狂車,興奮程度爆燈,好開心咁出完後想黎多Q,但時間吾夠,只係選咗一個鐘,失敗難得有对手,但開心完都算,埋單連房出一Q收2600,抵到呢,囡囡叫michelle, 公司網頁有佢張想,但真人絕对靓好多好多。第三晚去大手汀同angel睇睇,angel囡囡好一般,大手汀諗住玩服務,囡囡预左吾多得,但想試試水床服務,所以入左去,睇相揾女,之后俾錢,我選有按摩浴缸同水床,1.5hour收3500,,之后黎嘅同相中人差幾遠,算,諗住放鬆吓俾人服務吓都尤佢,但囡囡知我第一次黎后就放慢哂手腳,攪呢樣攪果樣,我就浸係缸內成十幾分鐘,之后洗車櫈好求其咁用海綿幫我刷,原全冇哂A V內D過程,之后訓水床俾佢服務,好求其咁body左十分鐘就話叫我吊佢,唉,down 哂,由於囡囡樣同身材都好普通,加上佢服務超吾合格,最后求其出完都费事俾我齋按就走,3500,1.5 hour,真一般。到晚上再去rainbow睇囡,有幾件幾好,但年纪大,少咗D衝勁,齋睇算數,但睇囡時旁边來了三位香港年青人,大家吹左兩句后之其中一位師兄較早前亦都去左club102,之后問佢吔边件,原來佢又吔左michelle,佢仲話睇左141有位師兄啱啱出完話好,所以試試,咁我問條囡如何,佢話超值,乜都得,玩得好爽,咁我話你要多謝我喇,因为報告係我寫,當時笑到個個趴係地,心谂有人睇報告去試吾出求,但有緣坐係隔离先好笑,之后佢地有位朋友帶左件妹妹仔返酒店st,我地四人就去蛇美,蛇美囡囡我覺得絕对啱D吾鍾意撈味太濃嘅師兄,四十多條囡,吾錯,但冇我心水,所以之后同果兩位師兄講再見就返酒店,返到酒店D附近的人係咁出現,大部份st開4000,當然吾理佢地啦,之后仲有件好得嘅ladyboy同我講1000吹爆,因為佢比女人更女人,攪到我都有D心癢癢,但我不嬲吾好呢科,所以拒絕咗,但係真靚囉。總結呢次行程,大手汀,angel....呢D經常係度俾人討論嘅埸其實好一般,就算係club102都吾多好野,幾仟株其实好難食到D嘩嘩聲嘅女,反已朋友係angel條街有檔冇乜人提過的就有一兩件青春白净嘅妹妹仔,老友入都入吾切,2200好䦕心咁行出黎,所以呢D野都係要行多D,睇多D稳陣D,人話好吾代表啱你。对於自己黎講幾實都幾滿足,雖然3Q得1Q感觉超正,其餘的都有所差距,但冇所謂,下次再做多D功課,再其待下次開心之旅,多謝收看。

總算有野值得回味
下次再去繼續食好野
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 lovetosex #1 的帖子

報告精彩圖文並茂。

張相個d全部c9來

有錢唔一定食到靚女,真係要睇雞運

真係得果個揀得落手

Club102也不差鬼佬老闆也好nice,囡囡食肉率也有4,5成

睇呢 Club 102 嘅 Michelle 真係好受歡迎,人氣有望超越天堂 Jinny 喎!
多謝樓主分享!最堅係張大堂相,見到Michelle真人幾正!

用手機回應 arachnidan #8 的帖子

咪客气,佢真人比相更好看,但坦白呢個場質素其实好一般,就算angel,大手汀呢類場所,我諗真係吾係咁啱香港人口味,尤其係三十楼下嘅年青人,食相頭真係冇乜好選擇,我呢類老人家就食乜都冇乜所謂,后生仔都係建議去rainbow,蛇美呢D算,浴室真係吾多靚女㗎。

我都係老人家,呢啲場啱我
師兄另一個貼權限 110,小弟睇唔到有啲可惜…

用手機回應 arachnidan #10 的帖子

其實係同一個報告,不過之前放左幾張ladyboy嘅相同有wechat资料,吾記得犯咗規,俾版主set到咁啫。

lovetosex 發表於 2017-3-16 14:07
用手機回應 arachnidan #10 的帖子

其實係同一個報告,不過之前放左幾張ladyboy嘅相同有wechat资料,吾記得犯咗規,俾版主set到咁啫。

原來係咁…不過睇唔到LB相真係有啲可惜

用手機回應 arachnidan #12 的帖子

師兄LB你又啱?但果件真係靚過女人,佢微信我,我又訓吾著,開我2500全套,之后開我1000吹爆,攪到我都心思思想入魔。

lovetosex 發表於 2017-3-16 14:32
用手機回應 arachnidan #12 的帖子

師兄LB你又啱?但果件真係靚過女人,佢微信我,我又訓吾著,開我2500全套,之后開我1000吹爆,攪到我都心思思想入魔。

我係魔度中人…睇我啲報告就知

用手機回應 arachnidan #14 的帖子

吾介意咪pm我微信,大家交流吓,因為呢件真靚

用手機回應 花间小米 #16 的帖子

老闆好人但D女一般

回復 lovetosex #1 的帖子

左三是michelle?

用手機回應 bagadlllmcfh #19 的帖子