[芭提雅] 泰國芭提雅,4天11Q 日記報告 1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出發當日,早上等老虎出左門口,立即將所有補藥放入喼,再跑出門返工。 係返工途中發覺冇帶槍袋,冇理由直接上馬咁L 型架[吐],  咁係lunch 跑去買槍袋。 咁係成堆袋面前,我已經幻想到好多女人係我面前等緊我屌[色], 係8個裝同12個裝果道考慮左好耐,結果要左12個裝,因為只有冇力屌,而唔會有冇袋屌既情況出現[調皮].我個fd 重笑我用唔用得哂。。我話拿來吹沒攪氣氛都好呀。。。

放工,上機,落機直落芭提雅。。。係啦睇落D 就有野睇啦

到左芭提雅,我立即找之前找落既雞頭, 立即send 個比我先,咩都唔好講。。屌完先再同你講。 但問題出現左啦。。我根本就唔知自已係邊[流淚], 雞頭叫我找當地人同佢講, 問左2,3 個。。妖(真係妖, 通街都見到妖)  咁個雞頭先知我係邊, 我過你再唔叫女來,我開視頻打飛機顏射你架, 咁真係嚇到佢,立即call 女比我[得意] 60分鍾後。。。係宵夜檔出面來了架寶馬3系,走左條女落來居然就係我個外賣。我屌呀,揸賽馬去做雞,你都算有錢[流淚]最少比我有錢[流淚] 咁坐佢車返我酒店比我屌,感覺真心緊張。。。
到房,居然係各有各沖涼(係唔係真係咁架) 上床入肉,我一打開佢條毛巾,我屌呀,對波去左邊,去左邊呀, 唔見左既[流淚]細a cup,  我偉大既胸奴祖先,子孫不孝,要食細A 波[流淚][流淚][流淚]咁the show much go on..照去啦,開始佢到奶下我lin , chock 我碌野咁令我硬, 咁我緊係唔L 制啦, 用師父視頻傳授比我既神之手比佢嘆下啦。。。唔用由自可,一用就有如對我陰徑有如滔滔江水, 綿綿不絕,指插左佢5分鍾,佢終於忍唔住捉我碌野放入。。。。。。口。。咁佢有佢吹,我有我繼續插既情況下,佢頂唔順要我屌佢啦。 佢想就咁捉我入洞,嘩大佬。。。咁大雨。。著返件雨褸先啦。。。如是姐男上, 女上( 感覺很差,女上居然冇波玩[流淚])  半邊燒鵝比, 床邊咬庶都出齊,咁我第1堆子孫就出來見下世面啦[得意] 太累沖涼訓教。

第2天早上,我緊係9硬啦, 但今次用神之手之外,再用多隻手指頂住佢屎眼插,佢又頂唔順,又想就咁要我上馬,真係好大雨呢。要帶雨褸。。。如是姐今次今次唔攪咁多野啦,雙手10指緊扣按住佢屌, 點知佢鬼咁enjoy , 好以嘆我多D , 1x 分鍾後出貨, 佢攬實我好女朋友feel , 好唔捨我我離開咁, 當時真係想再來, 但我冇理由為左第一祼樹,就唔要森林架。 7000 bath ,你走啦[流淚][流淚][流淚] 第一晚2Q 完畢

以為我這旅程就咁簡單? 後面還有好多高潮[害羞][害羞]預告下集,可以令我80歲同D 阿伯有話提既事出現了

恭喜師兄吔到好野。
回覆 讚好 不讚 使用道具

坐佢車返我酒店比我屌,感覺真心緊張。。。
真係忍唔係笑咗出呢!

樓主文筆好風趣,很用心!期待下集中!!

回復 小七 #1 的帖子

師兄真係精彩報告!

一份用心報告、謝謝分享.....

外賣都似樣就算吧啦…假波咪仲衰

回復 Brucetong #6 的帖子

泰國假波係一定咁架.....呢d 係佢地文化

回復 arachnidan #3 的帖子

明天吧

回復 lovetosex #2 的帖子

呢個都好一般....之後有更好

用手機回應 小七 #9 的帖子

自己開心,細佬滿意就好。^^

ching, 文筆有趣, 等待你大戰胸奴族族主

恭喜偷跳成功 ! 我的8天7夜全鵝宴遲D登場 !

回復 andylau2266 #12 的帖子

全鵝,唔好提.......

回復 小七 #8 的帖子

熱切期待。

師兄想知我開視頻打飛機顏射你架係咪泰文講?

師兄應該好戲在後頭!

回復 戰火連天 #17 的帖子

佢識廣東話的

回復 bing5354 #19 的帖子

冇錯......重有9q在後面

出自內心嘅報告,感激不盡, 期待下一篇報告。
小弟月尾亦出發,睇可否lame 下師兄嘅口水尾。