[唱K-GF] 極吾上去既地方,呢次真系最後最後最後最後“MK龍图”

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今晚屎忽痕痕走Q佐去MK"聋图各"
吊……
真仆佢個臭街,上次上去都極超不愉快,諗住平、就脚,
又諗住佢地會有D少少改善,點Q知再次踩屎兼乃正屎,
下午太约5點到呢間垃圾飛機場,入到去预咗大妈起機,
坐大堂話無乜大嫲,只得四個等上鈡,是Q旦喇,入房揼骨,
揼完邪骨後,呢位大嫲掛住手機微信多過我呢個客,
唉!!算Q數,完事邪骨事情後,出房食乜無乜,就連想飲碗例湯都話冇,痴忍9線,飯,河粉基本食物都無,咁都得……??
真系食又吾係,吾食又吾掂,冇乜心情之下冲凉走人,
埋单都煩過人呵,埋極都話吾啱數……
各界師兄大大,曾上過去亦有何見解……??
厨房無反工
甘差都生存到,頂
酒王poo 發表於 2017-3-16 23:38
今晚屎忽痕痕走Q佐去MK"聋图各"
吊……
真仆佢個臭街,上次上去都極超不愉快,諗住平、就脚,

Blacklisted 好耐了!
香港桑拿只會去九龍環保,灣仔加納比....價錢當然貴其他好多....但一分錢 一分貨⋯⋯
其他把拎,
Blacklist
回復 Iamfatdavid #6 的帖子

加納比玩咩餐?咩價位?
黑名單。
乜個場差左咁多呀~
回復 Takwa #8 的帖子

大細餐都有,價位唔係好sure....因為我通常大堂同個朋友攞間房仔....嗌埋外賣,又做幾樣大堂項目。我都唔敢答實你確實幾錢.....大餐約兩千左右起跳啦.....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:50