[芭提雅] fahrenheit agogo bar pattaya

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

刚去这間fahrenheit agogo bar pattaya玩
竞然
3点式班女糸ST3000  barfine 1500
甘Q貴
芭提雅真係越來越貴
回復 alex008 #1 的帖子

我行左幾間, 好以得SEMTENTION D女比較岩香港人, HAPPY 都有少量.......其他真係NOT CUP OF MY TEA
回復 小七 #3 的帖子

最近去果兩次,從平均質素嚟講,我都係特別喜歡S記

s记細细粒真系麻麻
靚D又似B记甘座系到當自己公主
二年前間埸D女玩得瘋狂
小七 發表於 2017-3-17 09:20
回復 alex008 #1 的帖子

我行左幾間, 好以得SEMTENTION D女比較岩香港人, HAPPY 都有少量.......其他真係NOT CUP OF MY TEA

師兄,我估你係講緊Sensations,唔知點解呢度D師兄成日都串錯呢個字,其實Sensations D女已經冇以前咁正,小弟農曆年其間行過曬WS咁多間gogo,Skyfall最正,如果師兄仲喺巴堤雅,可以去睇睇

dellwtko 發表於 2017-3-17 10:31
師兄,我估你係講緊Sensations,唔知點解呢度D師兄成日都串錯呢個字,其實Sensations D女已經冇以前咁正 ...

前晚skyfall隔壁洒吧被火烧左
skyfall停左業了
alex008 發表於 2017-3-17 10:34
skyfall停左業了

咁大鑊!咁就真係可惜啦!

回復 alex008 #5 的帖子

b 記入去上2樓d 女真係唔係太得, 係得Sensations 多女又睇岩上眼, 但barfine 1500 真係堅貴,
可能我好對手都係Sensations 找到, 有情意結吧
回復 dellwtko #6 的帖子

我返左來了, 但心留低左係泰囸, 下次, 我一定入Skyfall 睇
回復 戰火連天 #2 的帖子

拍得住張機票錢痴膠花
alex008 發表於 2017-3-17 05:41
刚去这間fahrenheit agogo bar pattaya玩
竞然

咁既價錢D囡又古惑,
而家泰國真係...
alex008 發表於 2017-3-17 05:41
竞然

大街AGOGO大部份劏遊客水魚, 呢間多年前入過
準備BARFINE時個MAMASAN話要收埋條女肉金先
你當我新仔? 收晒錢條女隨時變臉
結果拉倒, 呢間場無遇謂去
alex008 發表於 2017-3-17 10:34
skyfall停左業了

D女太惹火?
多謝師兄資訊!
芭提雅個價嚇壞人,其實比得起呢個價芭提雅有無夜總會呢?起碼有mama,希望d女會有反小小家教

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:50