[芭提雅] 泰國芭提雅,4日11Q 2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咁如事姐過左第一晚,咁早上既行程你地都唔想知架啦,講左都驚比你地屌。
到晚上10點食完晚飯,幾條友仔就相約去大片場( hollywood Disco) 玩, 我先講下玩法啦,入面有搵食既女,等比人食既女同去玩既女, 真係走遍天下一句how much .
咁入門前買支大酒,咁就free 門票,set 好枱,緊係去搵野食啦。 但成場都係LG,三星,我地呢類紅米好以冇咩市場咁。咁我係開左個雷達下,好快就get 到有人啤我,我正想講啤乜L 野之時,原來係女來喎,原諒我當時只知佢係女來形容,因為我有散光近視,即是夜盲。。。咁我用眼神叫佢來我張枱玩,等左2,3分鍾。。。咦。。iron man 你做咩來左芭提雅呀?唔洗保護美國咩? 瓜子面,綱牙,平胸[流淚]。。咁同佢吹左2句水,我收到祖先同我講再玩平胸就逐我出胸奴,咁我一向以我係族人為榮架麻,[發呆]我維有扮星星啦,閃下閃下咁閃左去。。。說時遲,那時快,我有個朋友帶左2條女返來,有一個好以幾好波咁喎。咁係問清冇人要情況下,應該免強祖先唔會鬧既,再問價5000, ok...係又車輪又貼身舞下玩到2點,細佬屌哂鬼問幾時到佢,ok大佬錯,返酒店。
返到酒店,女女話要收錢先,我緊係話屌西先啦,係一人一步既情況下。。我比1半3000先,但我屌緊係要屌哂啦。沖涼,一除bra ,粒lin 咁精緻既,細細粒喎,[暈]又抽下水。。咦假沒。。算啦打假波好過冇波踢呀。沖完,入房佢就跪左係道幫我吹,但佢好有節奏咁每5下問我ok?  我話我係7-11緊唔ok 啦。。如是姐問左我5次,我屈服了。正想我指插佢時,佢居然出一招捉撻,[暈]我就比佢撻左落床,屌你咪亂來呀,我唔玩sm 架。。。原來佢係上套坐我,咁都好D , 唔係屌我。。但我想講佢唔洗我做前戲咩,唔理啦,反正佢都坐緊。。屌屌下,我覺得右怪,點解我細佬話冇感覺,好以屌緊大脾罅咁既。。冇西紋既。。我緊係屌細佬啦,飲多2杯,你打緊飛機都唔知呀。。咁又繼續屌。。。屌多10分鍾到,佢表情就係好好,好L high 咁,但high 還 high , 面都係乾既。。我知大家都有屌過西,情況通常都係乾入濕出,濕入濕出同乾入屌到濕又屌返乾水出。。。但全程都係乾就真係古怪D , 咁屌多5分鍾又打車輪又奶lin 下,出了,但真係好累,轉頭就訓啦[掩面]。。。早上7點半,我比我祖先鬧醒左。。但鬧乜真係唔知,但發覺條女走左,仆你個街,我個morning Q 點算呀,7點幾係邊搵女呀,天呀。。。但我又發覺佢冇拿尾數果2000 走,唔通我冇左D 內臟。。。好彩,對腎同細佬重係道,其他who fucking care,  咁係床上諗下佢點解唔要果2000 同回味下啦。。。等陣先,回味。。細lin,  假波,冇水,冇西紋,收3000,咁呢D 唔係人造人係咩呀。我仆你個街。。我同佢。。。打車輪,貼身舞,扑野。。。我想死既決心都有了,[大哭][大哭][大哭]細佬,我對你唔住,我終於知我祖先屌我咩啦。。。我錯了。。。[流淚][流淚][流淚]

預告:我緊係冇死啦,重有好多女等住求我屌佢架
吊人妖,所以我一定只去桑拿場。
回覆 讚好 不讚 使用道具

食咗 TS

大片場D女真係撞手神,早幾日我同你情況差不多傾好LT5000,上到房話要收3K先,心諗有D中伏,預咗佢ST做完叫佢走人,點知太醉做完訓L咗,到7點條女拍醒我敷埋尾數走人,佢仲換好衫!拗咗一輪,執多濟先放行!
依家好多酒店通常有會keep 條女身份証先比上房,所以好小撻野,走都會問準你先放走!

回復 SonnyB #4 的帖子

佢就係冇收尾數先奇.....

KEEP GOING , I WAIT YOU

睇个樣甘男人feeling
抵你食好野

早二天我去大片場
甘多女只睇中一件高挑女
可借件女只做韓仔生意
吊那媽…

回復 alex008 #7 的帖子

係啦, 再去應該唔會再去大片場, 全場80% lg, 3 星 ......我地食都係食出來做果d , 要食出來做不如去agogo

但佢真人好女人, 又主動幫我抺汗, 又女聲, 又溫柔

同LADYBOY上床, 好彩佢冇插你C眼~~~~

回復 KingSir~ #9 的帖子

唔係lb 來的.....係ts

3Q已過, 尚有8Q, 睇嚟師兄跟住嗰2日會好操勞吓, 熱切期待中!!
多謝報告!!

小七 發表於 2017-3-17 13:37
回復 SonnyB #4 的帖子

佢就係冇收尾數先奇.....

睇返呢到C兄舊帖,收得3K就預ST,好多會閃,之前傾好都無用,比晒就咪制,隨時LT價錢ST服務!
神奇事件我都有發生,點解手機V7會加咗佢?睇返時間我嗰段時間大紛迷,雖然醉,但仲有D記憶!之後嗰晚仲send短訊比我問我响邊再去大片場否,可惜我當日返HK,只可說聲後會有期!

恭喜CHING踏進新領域

好大機會係ts

三千當買個經驗

成個妖樣,TS。

重有8Q,屌女?屌人妖?

矛所為啦!屌得開身就巧啦!

好精彩既行程 繼續加油

呢度都唔係弟一次有師兄食錯妖啦!唔食都食咗囉!如果鐘意,以後食多D!如果唔鐘意,以後少心D! Move on!