[中國內地] [四川佬] 來一個我會redap嘅女女 - NY 不良校花,多相

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: NY 不良校花
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53993-尖沙咀-美少女-NY不良校花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這星期比較忙,要照顧D孫,所以未有機會叫雞。終於到週末,可以大解放幾個鐘。立刻call相熟agent,約了不良校花(又名拉丁女神)。女女以前嚟過幾次,我原本睇過不良校花D相,無乜feel,無搵過。但係拉丁女神輯相出咗,我覺得超正,於是即約。
因為某種原因,女女遲到。agent細心照顧,安排我睇咗幾件其他女女。睇過舞蹈學士(不錯),神話(不錯),水中月(呢件要約,不過今日去咗泰國),仲有另一個好串嘅肥醜女(嗰個見到我一個肥光頭老炕立刻黑面,連名都唔肯講)。
Anyway,等到女神不良校花出現,正到爆。細細粒,全走肥,超fit嘅身材。女女皮膚係比較黑嗰種,同埋對奶並非好大。不過四川佬覺得佢有D似我家嫂,所以起晒痰,二話不說就考車牌。女女立刻俾車牌我,我就直情好似榨法拉利咁車。一邊車,一邊除佢衫。除到光脫脫,見到女女全走肥,身材係四川佬最愛咁種,只係奶頭比較黑扣好少分。四川佬即刻啜啜波波,女女好怕醜咁話自己未沖涼,怕唔好意思。我哋繼續車咗陣,入去沖涼。女女侍浴不錯,不過無水簫或者其他特別服務,只係好好傾,頓時令我呢個爺爺返翻去40年前風流不羈嘅自己 - 你哋睇下40年前嘅謝賢就幻想到我!沖完涼,入房,四川佬「太」字攤開,女女立刻過嚟錫錫。女女由頭錫到嘴,跟住瀨lin,再慢慢錫落去。佢先瀨袋,含玩一粒蛋蛋含第二粒。到四川佬呢個年齡,以前平時應該等住硬,不過今日硬住等。這個女女萬種溫柔,見到我已經贏晒就情深款款咁望著我,一啖一啖咁吮,有龜頭吸到落底,成條入晒個口。吹到咁上下,我口多多想食西,點知女女又怕醜,瀨咗佢個多毛西幾吓就面都紅叫我停。好,四川佬最聽靚女話,於是上套開始屌。女女可能因為休息咗幾日,個窿超窄,俾咗我超強嘅壓逼咁,搞到少D功力都出嘢。四川佬忍住督精,同佢做足平時做嘅動作,大大話話屌足五百吓,又掛股又狗仔,最好車住佢射。射完女女仲好識講嘢,話喜歡成熟男人,因為佢哋做愛舒服。哈哈,聽完爽晒。跟住沖涼,吹水,影相,俾家用+tips,交換微信,走人。

總結 - 靚女,嬌滴滴,身材fit,皮膚比較黑,黑lin頭,熱情,大車牌,個窿窄。女女唔係超搏嗰種,顏射口爆唔洗捻,不過如果你屌得佢舒服,佢會俾到feel你。redap指數100/100 (上個攞到呢個指數應該係NY秀妍)。各位玩得開心D。

到最尾,又係嗰句,唔該Like吓我個post,click「這是真是報告」。目標100個like。要多幾個精華post做「知名食家」
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
  Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for sharing

回帖獎勵 +69 元錢

多謝師兄又有正嘢分享

多謝師兄分享索女女

話時話 上次話等條女走左post露點相 條女走左就關post既咁d相點post返

回帖獎勵 +69 元錢

四川師兄又食正嘢

回帖獎勵 +69 元錢

回復 四川佬 #1 的帖子

呢編應該搬去精選報告

回帖獎勵 +69 元錢

回復 四川佬 #5 的帖子

老友,follow 開你知你會找數的人,只係班契弟成日「囡囡已下線」做藉口,搞到乜都無得睇,唔gur 發射下

謝謝你啊大哥

回帖獎勵 +69 元錢

謝謝分享

回帖獎勵 +69 元錢

多謝四川佬又有正嘢分享

回帖獎勵 +69 元錢

Sweet lovely girl

回帖獎勵 +69 元錢

謝謝分享

回帖獎勵 +69 元錢

四川佬 發表於 2017-3-18 19:05
這星期比較忙,要照顧D孫,所以未有機會叫雞。終於到週末,可以大解放幾個鐘。立刻call相熟agent,約了不良 ...

thanks for your sharing

回帖獎勵 +69 元錢

唉一時跟唔切睇唔切...好失望

回帖獎勵 +69 元錢

支持真人照片報導

回帖獎勵 +69 元錢

四川佬 發表於 2017-3-18 19:05
這星期比較忙,要照顧D孫,所以未有機會叫雞。終於到週末,可以大解放幾個鐘。立刻call相熟agent,約了不良 ...

女女楚楚可怜甘,好狠正!!

回帖獎勵 +69 元錢

好似幾好食甘喔

回帖獎勵 +69 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +69 元錢

唔顏射?