[賽後報告] 服務細心,令你有衝上雲霄嘅感覺....空姐BB真淫相報告....

名稱: 空姐BB
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26439-深水埗-一樓一-空姐BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇多多報告....
不如親身一試....
睇完靚相....
唔該讚好加分....

少年十五二十時....
幻想總比現實多....
回想起小學時期的作文堂....
老師總是有一篇題目~我的志願....
男同學總是警察消防員....
而女同學亦離不開教師護士空姐....
其實女生們的志願也是我們的對象之一....
中學時看見年輕點的女教師....
真係佢教邊科就邊科特別專心上課....
護士姐姐直覺上就覺得佢地特別有愛心....
真係會依照佢地指示按時去食藥....
至於空姐給我的印象是....
受過嚴格訓練和精挑細選的....
除咗樣子可人之外又態度亦有親切感的....
以上三種服務性行業的女士....
好多時亦係我們心目中的女神....

今次探訪的是有得玩制服誘惑的空姐BB....
提前打電話預約好,包唔會失拖....
準時上到去,空姐BB仍然在忙碌中....
再看看時間,是我心急早了十分鐘上去吧....
唯有落去七仔買枝蒸餾水飲吧....
好準時,空姐BB已經微信我可以入閘....
三爬兩撥衝上去,按鐘開門....
穿著一身卡塔爾空姐制服嘅靚女開門....
佢仲用好似空姐咁溫柔嘅聲線問我:啱唔啱....
我沒有回答,只是向前踏進去....
空姐BB散發著嘅氣質又真係幾令人舒服....
閒話幾句,是時候開始啟航了....

首先進入浴室,空姐BB自動波同我清洗....
搽晒皂液,用佢對真波同我前後BM....
小岡本即是起立敬禮....
囡囡見我咁大反應,亦同我吹奏一曲....
果然係個熱情既空姐.....
吹到我叫停先慢慢將小岡本釋放....

抹乾身上床,太字形瞓上床等服務....
囡囡問:有沒有興趣穿空姐制服玩....
唔問由自可,少年回憶返晒來....
估唔到以為日本仔D四仔碟至有制服姐....
原來現實都可以同穿著空姐制服嘅囡囡做....
梗係要試佢一試啦....

空姐BB亦好快著好制服....
先來個啜袋袋,再來舐鳩筋....
整條小岡本比空姐BB個鯉魚咀吸啜過....
仲不時深喉加長舌打圈....
向上頂是常識吧....
空姐BB再來個迷人電眼望住吹....
好似航機遇到氣流咁,少D定力都頂唔順....
幸好小岡本仲未暈浪....
吹咗成十分鐘,係時候帶套入戲肉了....

先來面對面女上打樁,空姐BB即時面紅紅....
佢話小岡本好硬,坐得好舒服....
我未等佢講完,已經解開佢衫紐....
雙手搓揉佢對靚真波....
一路揸波一路乘騎....
空姐BB腰力都算強烈....
一路叫床一路收陰....
表情肉緊帶點嬌柔....
我都唔客氣,推低佢來個男上....
啪啪啪,囡囡話比我插得好有feel....
我亦感覺到佢身體有D抽搐....
做完幾百下傳教士之後....
最後來個女上後插式....
睇住小岡本出出入入百幾次....
捉實囡囡個美臀狂磨....
磨到爆精為止,幾億精兵即時戰敗....

第一次玩空姐BB,好有觀能刺激....
希望下次有機會再乘搭呢條航線....
美素嘉兒揾笨七
回覆 讚好 不讚 使用道具

美素嘉兒揾笨七

回復 岡本杜雷斯 #1 的帖子

著空姐制服玩一路揸波一路收陰,爽到腳軟。

身材好好

多謝分享

thanks for sharing ching

多謝分享

支持師兄真相分享

thanks so much for sharing...ching

睇黎都要拿拿琳去屌佢個閪先得喎!

真相有真相!

空姐對波好工正woo

多謝分享

多謝師兄分享。

真係正野