[精兵召集] 今晚PIMP

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

或者其他地方都ok,想饮酒,今晚自由身啦,系曼谷,有冇人想join呀
55555 i change wechat ready
回復 戰地肥龍 #2 的帖子

你系bkk?重新add我啦
Ching 高消費
我連續兩日係蛇尾捉LT 考慮緊今晚捉唔捉
回復 s01140053 #4 的帖子

哈哈哈哈哈
應該有人陪Ching 而家好多4台兄弟係曼谷,我有連絡都有4個了 尋日仲係蛇尾好多人講廣東話 哈哈
回復 s01140053 #6 的帖子

我一個人喔,我只係認識barr大佬
太高消費啦,想join可惜河包吾爭氣
aaronhk 發表於 2017-3-20 18:09
或者其他地方都ok,想饮酒,今晚自由身啦,系曼谷,有冇人想join呀

想JOIN!
我都想見識但實在太貴而且21 號先到曼谷
其實PIMP 咩消費 ? 講指教下小弟
小七 發表於 2017-3-21 10:31
其實PIMP 咩消費 ? 講指教下小弟

睇aaronhk CHing 包膠就知, 夜總會對一般人來講都唔算平       
回復 aaronhk #1 的帖子

自由身?師兄你上次講果個新泰國女友呢
回復 Venom #14 的帖子

佢呢兩日要拍廣告片,我就自由啦
ahh~~ 好想跟aaron哥去玩看看阿~
還沒玩過the pimp之類的g clubs

可惜我台灣人 識聽粵語 但只會說一點點
怕溝通不來

aaron哥這樣都可以偷跳 厲害阿
不過要小心別被發現阿 泰妹妹吃醋起來很難搞得! 555
回復 taiwanhau #16 的帖子

其實我也講國語的耶
回復 aaronhk #17 的帖子

那下次有機會去跟aaron哥學粵語
師兄幾時會離開泰國?我有興趣join,但願跟師兄見識見識。😎😊
而家邊the pimp多錢呀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 02:53