[新兵問路] 白牌司機帶去揀幼幼

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我有朋友經常到曼谷出差,佢介紹話啦柒打冚左果間娜達里個位附近,有D白牌司機會車你去某地方揀女,D女好後生識英文,有D仲係學生,ST3000,LT5000/6000,我朋友經常試,有冇師兄試過?
回復 tinlok2288 #1 的帖子

那達利剛結束時, 我在門前遇過, 老老實實真係無膽跟佢去, 點知會有咩結果????
有d危wor Ching
出黎玩最緊要安全.
甘危險 都唔知車左你去邊
信唔過喎 有啲危險
曼谷周圍都係女,唔駛冒呢D險吖!
tinlok2288 發表於 2017-3-21 01:18
我有朋友經常到曼谷出差,佢介紹話啦柒打冚左果間娜達里個位附近,有D白牌司機會車你去某地方揀女,D女好後生識英文,有D仲係學生,ST3000,LT5000/6000,我朋友經常試,有冇師兄試過?

色字頭上一把刀,司機講的很好聽,人生地不熟,載到郊外亮出刀子
架在你脖子上怎麼辦?
BKK多的是找女的場所,需要這樣冒險嗎?

唔好博呀師兄, 留得命仔在, 那怕冇女屌.......
不值博,週圍都係女
一句講哂吊唔过
去nana 行過圈, 乜女都有, 使乜冒險
囡遊人士都係玩得安心好D
記得好耐以前試過跟D雞頭去D私人房屋揀女,因為有個短住係當地嘅朋友帶去,去到現場先有十幾個男人係外圍,入到屋就有十幾件女,我同朋友揀左兩件,返到酒店左攪右攪都無從入手,而錢就比左,依家諗返真係幾傻仔,居然陪個朋友攪埋D咁嘅野。。。奉勸師兄吾好試,除非你充滿冒險精神,係曼谷有捉黃雞嘅個案,而且好多。

那達利 係咪Atami ?
玩得安全最重要
人在外地,唔好博
多謝各師兄關心,但放心,我朋友試過好多次,司機主要賺佣,唔敢搞遊客,但本著冒險精神,我會於月底親身試,我會一行動幾人去的!
玩幼幼唔多妥,小心被泰警捉黃腳雞

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 00:17