樓主: tinlok2288

[新兵問路] 白牌司機帶去揀幼幼

Gogo bar大把後生女,  
除了危險外, 與未成年少女發生性行為, 好似都要坐監.

泰國 未成年指15歲樓下, 但未夠18歳當時人都可選擇告你! (From Wiki)

*我多年前disco夜已關, 叫個的士司機車我去攪嘢, 應該係水門. 佢地既私竇, 應係本地人至識既.
其中有個後生女, 應該係同坐咗係條馬伕大脾磨緊調情, (其實我係泰國, 菲律賓都見過, 真係有女出來做貼錢養馬伕, 養仔..), 點解嗰個唔係客? 因為我一行埋去, 個的士司機就介紹, 而且條女開始離開條仔, 打量我.
而我見佢地玩到咁就費事阻佢, 無埋牙..

想揾靚女, 後生,
首選 Agogo, 之後 蛇美, 再之後 disco自己溝. 一樣會有學生(記住要夠秤) 同 OL.

泰國還好, 菲律賓呢D唔好試, 我試過去私竇, 的士俾人圍住, 差些走唔到!
小心叫得百年G。
白牌車帶人搵女,有好耐歷史,以前大把雞仔屋,係泰國經濟進步,D女好多自願賣身,唔同以前女女都係雞頭同人父母買落,自己初到泰國玩時,搵個處女都係兩、三萬銖,不過自己冇試,搵返正常女都係500至800銖,已經係陪你24小時,冇話放飛機呢種事出現,當然女女冇而家咁識打扮,但人品亦較清純,成班朋友去的話,一人揀一個,帶住遊山玩水,永冇詐型,同而家比LT都話六、七點走,收你6000銖起跳,唔係洗唔起,真係冇引,所以近幾年去,都係沖涼就算,如果而家重有雞仔屋,好似以前玩法,大把師兄沉船,慶幸自己出道早,雞仔屋黃金時代,適逢奇會
安全第一
Never tried this before because it's highly risky
小弟新手唔敢,老手中既老手先敢
回復 黑人898 #23 的帖子

CHING, 我都經歷過雞仔屋年代, 真係值得懷念, 當年我重沉左件女
師兄勸你咪制喇, 一陣賣你豬仔失財事小, 命仔事大呀
小心呀bother!!!!!!
回復 tinlok2288 #1 的帖子

白牌司機信唔過。
司機抽水好金㗎
不要冒險比斯俾人捉
幾好玩都係假, 人身安全至上!!
間間都咁上下價 你咪問清楚先去
師兄冒險阿
出黎玩最緊要安全..而且係白牌..都係小心好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 02:16