[芭提雅] 泰國芭提雅4天11Q 3

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咁上文講到有個雜誌model 咁既v7 女來找我見面, 又放低個地址就走左去。。。。
咁半小時後,我同兄弟集合去救佢出火海啦,但當我去到,pk 啦。。。原來果條係街名,唔係鋪名,成條街咁多agogo , 我點找佢,唔通call ptu 來逐間踢咩。。。係條街前前後後行左30 分鍾,放棄。。。唔通真係個天都要我滅亡( 我一早瘋狂左)  , 咁係好失落既情況下去食個晚飯,再落walking street 尋夢,時間11點,我係4台師兄留下秘笈的情況下。。去左s 記,b記, 同 happy ....先去s 記,嘩。。。女呀,好多可食用既女呀,我覺得人種要有希望,屌女可成真。。。咁坐左30 分鍾,都心中有數,但冇奶油唔睇下其他架。。到happy ,少女左,但都不過不失,但要提一提,happy 內既99 號跳舞真係勁,屌佢淩空同直立1字碼都做到,我一路睇就一路硬,今次唔係拳頭,真係龜頭。。再幻想下佢直立1字碼,我就用黃狗就位,屌。。諗下都。。死啦,條褲濕濕地添,大家等等我,換條底褲先。。。

好啦,返來。。結果我忍唔住。。。唔係叫佢坐底,係比左100 bath tips 佢姐。。。男人麻,緊係睇多D 啦,再去b 記。。。到b 記我記得有師兄講2樓D 女好D , 咁直上2樓,喂。。。唔岩數喎,D 女係後生d, 但冇波既,唔係我杯茶囉。。最後又返去S 記, 坐左冇耐,我見到曙光啦,睇真D ,係射燈光。。大波,樣好。。來。。叔叔抱抱。。唔係陪叔叔坐坐先岩。。咁係15 分鍾內,講好走既時間,Q 數, 咁就真係叔叔抱抱啦。。出去比佢屈左紮花,食左餐宵夜,我明既,花同宵夜係叫雞大共榮圈內既必需品,但食野姐,2個人叫7個菜,錢都算啦,哂野麻,重要教我食燒鵝同叉燒係呢道必試。。。火都來,你老鹵,你老子我係香港只食維持生命餐,留返過來洗,你估我食得少呀,過到來都重食,重要話好食,我真係屌你都廢事。。唔係,比左錢要屌的。。。。咁返到酒店又同佢飲下酒,玩下遊戲互隊一番。飲到hihi 地就拉佢入房。一入到房佢重急過我,一除我條褲就係咁chock 我, 仆街重chock 過林瘋,再2話不說推倒我上套。。。。。。吹。。我緊係唔撚制啦,企返起身等佢跪係道吹,視覺享受1流, 咁佢係咁吹, 我又係咁初佢對大波, 但佢點解咁得意呢,吹左15分鍾都唔停,佢唔累我都悶, 的佢上床了下佢先。唔了由自可,再了又緊火。。個窿咁窄既,但好明顯有真水有西紋,只係插一隻手指都啜到實,再用加藤先生既絕投啦。。阿sir 小姐起哂水,屌得啦。。咁就享用左我最美妙既一晚3次郎。。。感謝胸奴祖先保佑。。。。係最尾一次係早上攪醒左佢,佢用左一招老虎硬爬山,將我地變成69 體位。。我屌。。。佢係道吹,又暗示叫我吹。。。口琴。。。玩到咁大。。燒賣就燒賣,幾大就幾大,我奶。。咁69 左2x 分鍾,佢都起哂水囉,問我點解重未出,我只好答佢只射係西,不射係口( 唔通答佢我3日屌左7Q 咩,重吹得出就奇)  結果好無耐又要比我屌。。。屌左2x 分鍾佢冧哂,好啦放過你。。。到走時我問佢點解咁鐘意吹,佢話佢唔係咁鐘意吹,但更加唔鐘意人屌佢,所以咁窄,但對手係我,你注定變闊。。

咁送走左佢,昨晚放我大飛機既v7 女境然主動找我。。。。我。。。。。
想知後事同雜誌女如何。。。請睇下篇報告
好頂!多謝分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄風趣幽默 冧死女喎

真係篇篇都咁精彩.

我想評分比Ching 不過forum唔比,唔緊要,ching真係文筆好生鬼,一個字正

你係叔叔 我又係叔叔
你就 4天11Q 我就11天都唔夠4Q
同樣係叔叔 我命苦呀

多謝ching分享~~

回復 sincerely01 #5 的帖子

唔緊要啦.....我係想大家係我日記當中找到得著姐...

回復 Alandavid #6 的帖子

我食左好多藥先得, 去完返來都病左....想試唔難, 但試完太難

寫得好寫得好,

真人會唔會靓過相

回復 小七 #1 的帖子

有BODY有SIZE,個LOOK夠野性,應該好好玩

够劲啊,厉害

師兄攪笑,好正,謝謝。