[尋人] 玫瑰緣(佐敦鴻運大廈)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

希望有師兄可以提供玫瑰緣(啊Yan定啊Yen)下落,突然好掛著佢唔知仲有冇人記得佢同知佢而家點?謝謝!
唔係鴻運大廈咩?
回復 paigowking #2 的帖子

係喎,多謝師兄提醒!
真港女... 現在約28-30頭
咁後生, 希望佢可有好生活...
回復 cestmavie #4 的帖子

師兄都試過佢?佢真係幾正唔知佢而家點,同好掛著佢

可惜太遲先去.... 試了5,6次, 佢已冇返
佢係間店最後生, 骨技最差, 但好比心機按; 同我年差不多(我應大佢少少), 所以算夾, 佢又識揀時間講出聲

佢當時話有私事, 要暫別2,3個月, 結果無再返, 我去多1,2次就無再上去, 間店已執埋

諗諗下, 佢臨走前有畀電話我, 但打過幾次唔通, 而家無埋 ...
回復 cestmavie #6 的帖子

我之前都有佢電話,後尾又係唔見咗
up 希望有人提供
回復 123qq321 ##8 的帖子

真長情
去左多倫多定居同做按摩
回復 deviantboy ##10 的帖子

多謝回報...... 祝她係加國有新開始及生活愉快

回復 deviantboy ##10 的帖子

多謝师兄提供,如果系咁希望佢以後都开心就得😀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:03