[曼谷] 曼谷7日又7日唔知幾多Q + Baccara 奇遇記!

泰國夜店類別: 酒吧 場所名稱: Baccara,La belle & 蛇美 網址: 
是次消費: 10000銖以上 日期:  消費意見 值得一試 返啅指數: 8/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前出咗嘅 post  http://141hongkong.com/thread-1781173-1-1.html

再補完跟住幾日食咗幾條蛇美+Labelle囡女如下 :

fnUzaUJ - Imgur.jpg

DZKYiWz - Imgur.png

厘嗰後生樣靚身材正,環吹侍浴配合度好

QPE7rBw - Imgur.jpg

跟著厘個好怕醜,沖完涼死都唔肯除毛巾,氹咗一輪先肯解甲,條女冇用KY諗住正la,
點知攻極都唔入,最後要用啲 body lotion先攪得掂,好生手兼勁緊窄,但又係另一種樂趣

UWOQceC - Imgur.jpg

next 厘條女冇乜特別,好後生小B波,服務ok不過幾趕下

以上嘅蛇美囡都係ST,厘嗰係唯一LT 嘅,26歲半熟女,35D真波,
服務極佳好主動,最後2Q食埋早餐比多500B佢搭Taxi走

厘次唯一浴室女 La Belle,好靚女Dcup假波不過幾軟熟,服務好好,
好細心應做嘅都做齊,5000b+500B tips
最後補充下厘前7日,我 Join 到兩位4台 C-Hing,名唔開la,佢兩位勁 nice,
同佢地泡咗幾日浴室蛇美,兼一齊食 buffet好開心,雖云單嫖獨賭真英雄,
但遇到兩位啱傾嘅c-hing好開心真心感謝

到咗戲肉la....點解會係 Bacarra 奇遇記?眾所皆知 B記女雖然出名樣靚身材正,
但亦出名服務麻麻兼幾吋,lady drink一杯起兩杯止,你唔ST就啋你有味即走,
話說原本上嗰拜六,我應該就回香港探親幾日跟手回Aust,點知係拜5晚去咗B記,
睇到條女嘩好很正,亦係我一路以嚟最鍾意嘅type,坩我立刻揾黑衫 waitress 叫佢落嚟,
但殊不知佢竟然唔肯喎,我頂佢呀....小弟雖然唔係極高大靚仔,但亦有1米78唔算樣衰,
但竟然食檸檬 之前嚟B記都玩咗好多次,喺蛇美都食過好多女,
但從未食過檸檬 冇癮下即走,回到 hotel越諗越谷鬼氣.....後續

回復 athrun66 #1 的帖子

後績.......先佔2樓侍績
回覆 讚好 不讚 使用道具

期待,後續 Ching

期待下集

好正喔 thanks for sharing

LT 個個幾靚女

ching LT 個女好正喔~
la belle 條女都好Q正~
不知道 ching 有無 la belle 條女的號碼?
5000B 是坐酒吧台那邊的嗎?

can't wait to see rest of your report~

thanks for sharing!

支持支持
報告精彩

又話幫我攞Michelle嘅wechat嘅師兄?

D 女好正,期待下集

回復 athrun66 #1 的帖子

Themae件ok喎

件熟女好得

多謝師兄分享

期待下集精彩結局