[吹水] 大家有冇上YouTube睇到喱段片?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係片裏面有個人帶住相機一邊拍片行上一條黃黑色有花紋的樓梯~㩒鐘仔(早幾日先放上網)
一見女開門就影相,係片中見到好幾條女都好得😳👍🏽~請問有無師兄知道位置?
片名:Hong Kong Nightlife 2017(Causeway Bay)
片尾:It is near 7 Eleven
很想知道~請指教🙏🏽🙏🏽🙏🏽
只能講,拍這些片既人正仆街,玩還玩,唔好害人

冇錯 做咩要咁影呢
係咪要整到香港冇囡叫先開心

仲有個網站好仆街 影到bro唔打格
回復 wing11z #2 的帖子

可以Pm地址比我嗎?
富士
回復 國產淩淩漆 #3 的帖子

唔打格真係好衰
回復 oldman1963 #5 的帖子

謝謝師兄回覆

同一話題、又開新post!
回復 ACM1899 #8 的帖子

寫第一次唔見,所以㩒多左次
抱歉~可以刪除嗎?
FULL HD 影到bro唔打格
就係呢D人搞到足仔機餐都唔比戴眼鏡睇住打
個個女女都驚D客副眼鏡裝左camera
班友正仆街
久不久就有D仆街佬, 做這D無品行為.
正卜街。應要打格。
正Pk, 好玩唔玩,囡囡都係搵食啫!!!
D人係唔係覺得囡囡做呢行,就可以任影,
偷影人個D朴街,保佑你個老婆,你個女,你D姊妹,都俾人偷影放上網任人睇。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 05:11