[賽後報告] 豪放大食淫娃蜻蜓,天然36d真波,全套一條龍玩哂,,激情口爆加吞精,av情節一樣,,反食首選

名稱: 蜻蜓
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27016-荃灣-樓上骨-蜻蜓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_7516.JPG IMG_7517.JPG 見到荃灣大波美女蜻蜓新上場,,約好時間就上去執餐勁既,開門見女女個樣幾靚,加上對噴火既36d大奶,瘦底又大奶,,仲話好多服務我玩到夠,,把聲線姣到咩禁,反閘後,果然好主動,攬攬錫錫,感覺就好似同自己條女搞野禁,,除開胸圍,一對白滑36d波波彈岀黎,情不自禁不停玩對奶,,好軟綿綿,手感一流,女女都向我發動攻勢,手伸入去玩我細佬,,豪放到互玩,仲車起上黎,,邊車邊幫我剝衫,兩條肉蟲拖住手仔去鴛鴦戲水,沖涼時細心待浴,全身做波推,水中夾腸,水蕭,有深喉,一啜一放,,口技正到爆,就係沖涼房而經想爆,,女女仲好姣禁係禁吹,話想吞我d精子,,吹得好舒服好落力,,而經就地比距搞定左,,d精係距口入面,,一路流落對奶到,跟住女女啜自己對波波,,真係吞精比我睇,,呢個情境真係要睇av先見到,,玩完岀反去,,抱住女女吹下水,又抽下水,,細佬又有反應,我做主動爬上去女女到錫距嘴仔,,不斷掃下距細妹,女女呻吟聲叫得不知幾淫蕩,好享受我錫距禁,,到我訓反係到,,女女主動69,環保吹,深喉不斷,吹到條撚都濕晒,,轉龜頭,波子都唔放過,我眼見女女洞口禁靚,初嘗奶西滋味,飽仔多汁,指插一下,西水多到成隻手都濕膠哂,戲肉時刻到,上套先女un,又濕又窄既穴口一淡就食哂我細佬,感覺洞口好濕潤好有壓迫感,女女un到好high,我就不停揸距對波,叫床聲好淫蕩,,最後男上狂插百幾下,越插下面就越多水,女女問我岀得未,,要我再一次射入距口,,發射一刻,,極速除套爆哂入口,爽撚到我都腳仔軟,女女為我事後吹,,唔叫停唔放口,,吹到我成身打冷震,果種酥麻既感覺好過癮,,跟住清洗一下,,坐係床邊同女女吹下水,比錢走人仲問我夠飽未,不過我見好似係女女未夠飽禁,,抱住我錫錫,下次再玩其他野,,見到好多性玩具,
多謝師兄分享
回復 Kennyboy11 #1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
依個好玩呀…夠曬淫

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:35