[新兵問路] 老手變新人再戰曼谷

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟最初踏足泰國這性地都已經差不多二十年前,果時常平、三沙一水仲未興旺,小弟一年都去兩次泰國朝性,小弟有幸試到真正嘅泰國國粹 - 真正嘅BODY MASSAGE,以前大部份金魚缸D女都係後生靚女,水床都玩足時間,果下較剪腳真係一世難忘,而家已成絕響,就算而家有BM都好求其,仲要係中女。以前去曼谷或芭堤雅落D溝女易到痺,完全無對手,香港人好受歡迎,好多芭堤雅D女甚至識廣東話,因果時興廣東FING頭歌,唔使1000B可ST,唔使2000B肯定可過夜,仲要第日唔肯走陪埋你LUNCH。如果想曼谷揾D更高質女,就落CLUB,通常去飛馬,都算高級,但一開始要比過萬港幣入會費,之後慢慢扣,D女好NICE,願意陪你過夜,3000B內可以。

後來大陸興旺就絕跡泰國一段長時間了,直到CP淪陷,人仔上升,其他地方消費又貴,便於三年前再轉戰泰國,但都只去芭堤雅租VILLA帶女返去開PARTY(避免去HOLLYWOOD同人爭),貪有渡假感覺,到曼谷也只係中轉站,無去蒲。但漸漸發覺在芭堤雅,香港人已不吃香,又多競爭對手,尤其韓仔同國內同胞,D女都變得現實同商業化,所以對芭堤雅也失興趣,當然我知道曼谷也有如此情況,但始終曼谷D女質素會好過芭堤雅,加上我有兩手準備,就係呢年都有蒲香港D泰妹吧,抄左唔少牌,大部份都來自曼谷,到時真係無運行先搵佢地。

小弟比較鐘意蒲,一班人玩下飲下,有D有酒意調下情先搞作,沖涼按摩之類就興趣不大,唔係咁值,因為覺得大陸仲平D同服務會好D。

我今次也訂了套房,有一大廳成千呎可多人開PARTY,想套用返芭堤雅模式帶女返去再飲再玩(避免去HOLLYWOOD同人爭),今次再踏足曼谷,想落CLUB如PIMP或KUSH之類,或去蛇尾、酒吧、DISCO搵D女返酒店幾PAIR人開PARTY。

有無師兄有好建議?去PIMP或KUSH酒錢貴嗎?有相熟媽咪介紹? 坐女或帶出街貴嗎?或邊度可溝到比較高質嘅女呢?聽人講MIXX或MUSE D女幾得,RCA當然知勉問!

各位如有芭堤雅的查詢也可跟我交流一下!
其實唔係吃不消, 而係相對比下, 你覺得以前平多了, 而家要6,7000 BATH, 但相對面家既中國都重係平, 1500 左右大陸都難找過夜
回覆 讚好 不讚 使用道具

以前香港經濟好景, 大陸同泰國剛開始發展; 而家人地已經追上黎, 香港仲係度休養生息

價錢固然係貴左好多,但女嘅態度都變化好大了,嚴重商業化,1Q後滾水淥腳就走,諸多藉口,以前去曼谷沖涼,等條女收工,佢仲肯帶你周圍去食宵夜、落吧,仲試過主動比錢請飲酒,去夜總會貼貼服服地服侍你,落吧或D溝嘅女帶返酒店過夜,第二日你唔叫佢走都唔願走,同而家比相差甚遠了,以為大陸係咁,點知連熱情嘅泰國都冇分別,只能吐一口涼氣懷緬過去

回復 tinlok2288 #4 的帖子

所以我而家想包條女玩幾日咁.....起碼用錢買到d 溫暖.....但我亦明白好多師兄講, 咁多女只玩一個好以浪費左.....但我好明白你講果種感受....我只玩LT , ST 唔玩啦, 玩ST 同香港玩1仔冇分別

其實當下嘅我都係想緬懷一下以前係曼谷夜店嘅氣氛,個時真係日日醉生夢死,D人無咁現實同計算,但溝女吾係話無難度,而係要睇下自己咩包裝同條件以及智慧,仲要睇溝邊種,如果溝正正經經嘅良家婦女問題吾大,只係時間長短問題,佢都想有將來,而且有內涵,不過都要睇運氣,係咪撞到好人正常人;但如果要溝出黎玩出黎蒲個種女,唔係有D江湖關系就係出黎揾食,要陪玩,吃喝玩樂自然亦吾少得,所以其實呢類女都只係酒肉朋友,比較難靠得住,盡管可能係sex方面比較open,但日子一耐就會麻木、厭倦,所以除非自己好想同對方一齊,一般都係算吧,去club或者Disco比錢攞開心就好了。

想請問一下師兄,芭提雅有無D身材比例較豐滿個種呢?

回復 tinlok2288 #4 的帖子

"只能吐一口涼氣懷緬過去"
完全有同感, 出道早嘅師兄們相信會有相同感受
始終人老了, 時代也進步了

回復 johnnybabycute #7 的帖子

大把......只有你唔夠錢, 沒有你唔要既CUP 數

20年喎,師兄有心有力。勁!

回復 johnnybabycute #7 的帖子

泰國嘅女一般胸不太大,個種唔似越南,如果大都係人造,有吸手真波已拍手了,芭提雅有間吧D女唔錯,應該係算芭提雅最好,女好後生同著性感制服,唔似AGOGO BAR果D女,又係定時請佢飲杯酒,我哋自己叫大酒飲,唔貴,應該平過曼谷CLUB好多,但D女好多係金魚,間場叫LA MORE,在胡慧沖介紹間任食BBQ附近

回復 tinlok2288 #1 的帖子

CHING, 見到你張相, 唔知你係唔係以前嗰位叫紀律部隊既CHING, 成日係同盟, DISXXX等 FORUM出POST 交流嗰位

想當年只係溝揼骨妹都有排玩, 等佢放工,食飯宵夜直落, 重要返去攪完再同你揼骨, 諗起都開心

往事只能回味

只能講以前真係聽落都吸引,生不逢時

黃金時期都系大陸渡過,未經歷過曼谷既繁華……遺憾

可能越南或金邊仲可以有咁嘅感覺

hungyiu 發表於 2017-3-23 23:35
可能越南或金邊仲可以有咁嘅感覺

可以肯定答你,柬埔寨同越南都商業化了,都係錢掛帥,講金唔講心,,可能要去緬甸或老撾先搵到談戀愛種感覺了

alexau 發表於 2017-3-23 15:24
回復 tinlok2288 #1 的帖子

CHING, 見到你張相, 唔知你係唔係以前嗰位叫紀律部隊既CHING, 成日係同盟, DISXXX等 FORUM出POST 交流嗰位

唔係呀,師兄,不過大家都係還是在記憶中懷緬過去,能用少少金換來多多心

講起以前班女識講廣東話,係因為雞仔屋將班女分好左,做香港人生意就學白話,做星加坡同台灣客學國語,學英文就做鬼佬,反而日文冇乜女學,可能架仔跟團多,係步行街直行到尾,過埋Siam Bayshore酒店就係當時芭堤雅最大雞仔屋,好似叫Love House,我地去親都會下午四點左右去揀女,爽條司機帶去開價800至1200銖過夜,我地自己去係500銖,即刻帶番酒店試下功夫,如果唔合拍就放生,返去再揀過,合拍的話就同條女講包幾多日,同佢返去比多幾日錢,佢亦順便執齊幾日衣著用品,玩法冇現在咁商業化,當時後生體力好,可以一早拍醒條女去泳池游水睇日出,食完早餐再睡到自然醒,想去邊同條女講就會安排,有D地方食飯有水回比D女,好個D女會比返你,唔比都冇所謂,到夜晚落Disco都有分本地人同遊客價,比錢女搞惦扮佗地,個時真係好玩兼平,見到現在玩法D女揀客放飛機乜都有,需然自己冇試過,但同朋友去,朋友唔開心,自己都冇引