[囡囡推介] 21歲晶晶窄西完美身材大奶漫游激情口爆爆左再吊多水爽...

簽到
名稱: 台湾妹仔(21)晶晶
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A40213-觀塘-一樓一-台湾妹仔(21)晶晶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有樣有服務既後生女女真係得可遇不可求,上網見到呢件淫娃台湾妹仔(21)晶晶 ,上門試食,按鐘開門,後生美女,嫩口39D天然真波,淫蕩發姣放哂電,完美身材,笑容可愛,身穿性感戰衣,目測21歲,,入閘後台湾妹仔(21)晶晶 好主動,39D飛彈壓過黎,好有壓迫感,跟手揸波波,揸上手,軟綿線,手感一流,天然白滑大波無潛健,隻手仔不停玩我細佬,即時升旗,粉紅色乳頭好好反感,啜兩野都硬哂,模都模到興奮哂,除衫齊齊沖涼,係浴室同我全身搽沐浴露,用白滑既波波前後波推,一線飽夾住細佬磨呀磨,水蕭技術一流,技巧好好,又深喉又奶袋底,果一殺那好激情又興奮,,就由距吹爆我,岀左野林住玩完啦,點知距無放口仲係禁吹,死都要吹反硬我,淫聲細氣禁問我要唔要整多q,跟住就上床漫遊慢慢啜我全身,啜到linlin濕哂,又黎環保吹,一路吹一路望住我,真係好姣,不停用脷尖打轉,成個人慾火焚身,上套又黎,女上坐月,窄飽好砌,多水多汁,台湾妹仔(21)晶晶 high發出享受既呻吟聲,坐到距都高潮全身擺來擺去,穴口好濕,妹妹不停收縮夾我細佬,淫蕩樣成個AV女優禁夾條大乳溝任我楂波波,又想爆,,轉男上女下m字腳等我進入穴口,對好位一野插入去,佢好肉緊抓住我,叫我大力D,距要高潮,,連我都High到頂點,發力推插,洞內爆精,打個冷震舒服哂!事後大家都岀哂汗,累哂,休息一下先沖身先比錢走,岀足兩次 呢條妹妹真係好玩,有樣有服務,正
回復 bobking #1 的帖子

大戰21歲年輕貌美火辣身材窄西絕無冷場冰火水中美乳夾腸喪插再吹唔放口
2qhappy 發表於 2017-3-23 03:22
白滑巨乳38E 挾肠皆品,90後高质数美... 3P

魔鬼身材天使口面 ,服務多元化 ,口技真係無得彈,回味無窮 , 對波又白又弹手 , 正宗的多水多汁 ,好鬼爽 首选食用。
回復 bobking #1 的帖子

後生台灣美女窄鮑多水。
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
回復 長嘢太朗 #9 的帖子

大波護士諾兒,姣勁十足,熱情似火,按摩有一手,神級簫技,做愛更淫蕩
mymymy60 發表於 2017-4-7 07:31
回復 長嘢太朗 #9 的帖子

大波護士諾兒,姣勁十足,熱情似火,按摩有一手,神級簫技,做愛更淫蕩

嫵媚艷人大波嘅,火辣身材,睇到我眼都凸埋,好服..
mymymy60 發表於 2017-4-7 07:31
嫵媚艷人大波嘅,火辣身材,睇到我眼都凸埋,好服..

睇到我眼都凸埋,好服務

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 14:45