[囡囡推介] 後生白滑天然巨乳40c魔鬼身材口技真係無得彈,對波又白又...

名稱: Grace
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A39303-深水埗-一樓一-Grace.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌: Grace好靚女,斯文大方,甜美標緻,笑起上黎特別靚女,身材: 身材好有線條,但幾好波,竹筍大波波唔係講笑,身材確係唔錯,又夠白淨,確係食得杯落既乖乖女一名,技術: 但勝在細心溫室又俾心機,真係冇得挑剔,笑容又甜又可愛,真係世間罕有服務: 溫柔體貼,真係好有教養,如果佢垦做我女朋友,我真係三生有幸,女朋友FEEL係天然流露,搞到真係沉咁制係既乖乖女,波波有大波波細暈鈿的 淺色,真係乳惑,加埋佢條幼腰,我不停搓佢對波,又攬佢條腰。全身走肥,皮膚好白滑,加埋美腿,我冇得再挑剔 。女女屬可愛活潑型,幫我沖涼清洗JJ,同靚女一齊沖涼真係享受,佢一身沐浴泡泡,睇到以经硬晒,同女女呢挺咁高質又服務又咁好既女仔仆野真係爽。幫我抹身,好仔細,乾乾淨淨做愛,佢奶晒我敏感部位,好有心機,唔錯! 環保吹,同時手指R袋,另一手玩我LIN,咁正既女,真係咩姿勢都好好砌。後女上,苗細燈籠大,幼腰配大波,我忍唔住俾佢UN爆左...咁正既女女,食佢好過去溝女啦!正爆。
一定要屌呢條女!
多謝師兄分享。
看來唔錯
40C雪白大波技師,
一定要去食!
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享
鋒鋒囝95 發表於 2017-4-8 08:09
大波淫娃,清新體香,幼嫩皮膚,水中簫, AV環保吹

69口爆,應該有嘅都有,令到我如痴如
鋒鋒囝95 發表於 2017-4-8 08:09
69口爆,應該有嘅都有,令到我如痴如

溫柔情人Feel,又甜又多汁,反應:姣。淫。一屌難忘,值得一屌

簫后翻版,靚女長腿,眼大大,吹簫好鬼銷魂,.....
鋒鋒囝95 發表於 2017-4-8 08:10
溫柔情人Feel,又甜又多汁,反應:姣。淫。一屌難忘,值得一屌

簫后翻版,靚女長腿,眼大大,吹簫好鬼銷魂,.....

二十頭後生女鮑魚夠窄,架生新淨,抵屌呀!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 20:59