雜錦報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

愛愛

樣:7分,淡妝,尚算靚女,唔會彈
身材:7分,小肉地,肚腩仔,可接受,b波仔,真波
態度:9分,服務用心,基本服務有齊,有加錢口爆,其他無咩特別,食過就算

Caroline

樣:7分,素顏,都ok,睇得出好嫩口
身材:7分,肥妹仔一名,全身有肉,不過皮膚幾好,b-c波,細細粒
服務:7分,最基本服務,都係食過就算

小喬

樣:6分,真心有少少失望,約左好耐終於約到,但係真人比相老
身材:8分,要有既野都有齊,b-c波
服務:9分,非常貼心,佢見我好似唔多開心都盡力搵話題氹我,可惜我主打的不是服務

小顏
樣:7分,濃妝,一般,可接受,面皮膚差,佢話敏感
身才:8分,女女算高妹,面皮膚差,但身皮膚好好,係我試過既女最滑,但對腳剃左腳毛,有刺身感覺,波型靚,但係冇左粒lin,集我最愛同最憎於一身
服務:5分,房煙味大,最基本服務,其他乜都冇,事後沖涼都冇,係nana朋友,但服務爭9千幾倍

以上4個都係tps,有d女已經出關,留來作參考,下面呢個係鬼妹sesa

樣:9分,9成似相,真係靚到dum一聲,好笑容
身材:7分,細細粒,b波仔
服務:8分,食鬼妹預左冇服務,不過呢個比想像中好好多,好過好多大陸妹,亦都有環保吹,良好英文溝通,今日最 後,聽日佢生日,應承左今晚再探佢一次
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告,搞到我今晚要會一會個鬼妹先得

模特小靜正個前3個,不個佢今日來,你可以之後試下.
                   Sesa系少有正俄羅斯嫩口妹,真系吾捨得

回復 低端無下限 #1 的帖子

師兄有無nana報告?

多謝師兄報告,想試下個鬼妹。

回復 tinshadowtin #6 的帖子

今晚系最後,又靚又嫩口的俄羅斯妹吾系有

多謝師兄真實報告
有冇食過TT的女?見到個yoyo好似唔錯

回復 nokip #8 的帖子

冇,打左幾次去都冇人聽電話就冇約過

回復 陳志偉 #4 的帖子

咁就真係要試下,聽日我去台灣玩5日先反,希望佢到時未走,不過老實講,呢4個感覺都只係好一般,想食靚女真係唔係咁易

回復 nokip #8 的帖子

膠波,樣7成!信不信由你!

以上我都食左3件,謝真實報告

非常巧既包膠。

可惜太遲睇,加5到分俾乃。

乃寫得巧中肯。

小颜除做基本野外,其他方面刀巧普通,不過禾就同企巧夾,所以巧like企。

至於小喬,禾刀有D失望,但係一试矛妨。

其他兩件愛愛同嘉露蓮,禾刀矛试過。