[賽後報告] 後生版鍾楚紅,Foot Ella最強日式腳交,感覺真係好鬼正

名稱: Foot Ella
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23750-中環-樓上骨-FootElla.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約咗Foot Ella,準時去到,開門見Ella樣貌美豔,貌似鍾楚紅,後生版,又靚又性感,係個少見嘅惹火尤物,身材惹火,白滑皮膚,入到互相喧寒一番,有文化有修養,好主動幫我寬衣解帶,叫我快D沖涼,好快沖洗乾淨,上骨床按摩,開背有板有眼有力,穴位之準,手勢夠曬一流水準,按摩真係掂,力道有如少林功夫,節奏輕快,從頭慢慢按落到腳,真係好能舒服享受,消除疲憊,按鬆再推油,推穴位通淋巴,手勢溫柔,加快新陳代謝,過程絕無偷懶,做到位準又夠力,推按完無曬疲勞,feel全身都鬆曬,推到我舒舒服服,之後進入振奮人心時刻,日式腳交,雙腿修長,腳趾更靚,三文治式夾法,零舍到位,先磨擦一番,培養下情緒,將細佬舞嚟舞去,Ella皮膚白滑,雪白靚羅,豐盈挺拔嘅雪白大波性感到爆,佢有佢玩,我有我抽水,佢慢慢玩我就慢慢嘆,感覺真係好鬼正,好快我到達美妙巔峰!