[囡囡推介] 24歲靚女Vicky,青青氣息,又索又Fresh,抱住掛鼓一輪轟炸後,狂叫昇天。

名稱: Vicky
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26411-深水埗-樓上骨-Vicky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

谷左兩日精,搵件靚女開心,Vicky絕對一名靚女,24歲,擁有明星樣子,青青氣息,又索又Fresh,先拋媚眼又黎投懷送抱,有女朋友feel,簡直銷魂到爆,真係性感又吸引,加上服務超群出衆,夢寐以求嘅性愛恩物,
唔理三七廿一,先一齊去沖涼,先幫我寬衣解帶,然後幫我校水沖涼,認真幫我由頭洗落到腳,上下落力洗擦做BM,
之後爬上床,一趴低佢就落足心機幫我日式按摩,手勢真係好掂,從頭到腳照顧十足,逐步逐步慢慢按,力夠穴準,好夠專業水準,推鬆再按,服務用心,絕唔偷懶,按完爽到我疲勞盡消,感覺全身都輕鬆曬,
床上功夫一流,使出調情功夫,慢慢奶勻我全身,奶袋袋啜蛋蛋,好能銷魂刺激,非環保吹,吹奏起悅耳交響樂,繼而再大玩深喉,吹技真係了得,好投入吹到出曬聲,好鬼正!
見佢含情脈脈嘅靚樣,搞到我即時全身軟麻,細佬已經硬到不能再硬叫停入正場,女上先慢慢咁上下移動,佢話咁樣可以令細妹快啲進入狀態,漸入佳境一邊極速騎乘,一邊主動捉住我對手同佢玩搓波仔,而巨棒亦可以細味深入嘅快感,
不斷換高難度動作。最後抱住掛鼓,男女都好興奮,我出盡全力,終於一輪轟炸後好快狂叫昇天。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
不得了!不得了!
回復 jimreeves #1 的帖子

似乎可以
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:22